Ne propustite veliko finale showa "Ples sa zvijezdama" u nedjelju od 20:15 na Novoj TV.

U borbi kroz dvanaest tjedana do najveće borbe za titulu pobjednika showa "Ples sa zvijezdama" ostala su četiri para. No samo jedan par ove će nedjelje otplesati u pobjedu. Nedjelja je postala sinonim za vesele plesne korake, dobru glazbu i još bolju atmosferu, a ove nedjelje u finalu vas očekuje kruna svakodnevnog plesnog rada naših finalista.

Ova nedjelja puna je iznenađenja, te osim što ćemo saznati pobjednika showa, u ''Plesu sa zvijezdama'' vidjet ćemo i članove žirija na plesnom podiju.

Iako član žirija Igor Barberić nije aktivan plesač veseli se popeti na pozornicu: "Očekujem veliko finale u svakom smislu. Ove sezone su nam kandidati bili moćni plesači općenito, a i oni koji su možda to manje bili u međuvremenu su to postali kroz sezonu. Od tih plesača ostala su sad evo četiri u finalu i očekujem jako dobar show. Na kraju će sve biti u rukama publike, za koga će glasati…No, svi oni će sigurno izvesti nastupe dosljedne finala ovakve dobre sezone. Što se tiče nastupa žirija, jedino ''Ples sa zvijezdama'' me može natjerati da se popnem na pozornicu i nešto malo i zaplešem. Nisam aktivan plesač tako da me već sada sve boli nakon proba. Ali sve za PSZ!''

Finalu se iznimno veseli i Larisa Lipovac Navojec te s nestrpljenjem očekuje vidjeti što su finalisti pripremili za anpetu završnicu sezone: ''Bilo mi je stvarno divno raditi ovaj projekt, fantastična ekipa, veselim se nedjelji i plesu sa svojim kolegama iz žirija''.

Jelena Perić i Marko Mrkić, Sandi Pego i Helena Janjušević, Filip Vidović i Paula Jeričević, Pedro Soltz i Valentina Walme dat će sve od sebe na plesnom podiju posljednji put.

Ne propustite pogledati finalnu emisiju ''Plesa sa zvijezdama'' ove nedjelje od 20.15 na Novoj TV! 

 

@plessazvijezdama.novatv Filip i Paula spremni za finale!! 🥳🥳 A i za nove desetke💪🏼 #psz #plessazvijezdama #dance #fyp #foryou #finale ♬ original sound - G

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju