Emotivno nabijen nastup priredio je Niko Milan iz Metkovića koji je na pozornici otvorio srce.

Niko Milan koji dolazi iz Metkovića kaže kako je glazba uvijek bila pored njega. ''Glazba mi je kao ispušni ventil. Kada pjevam, nemam nikakvih briga. Pjesma koliko god tužna bila, dolazi iz srca'', rekao je, ali i dokazao na pozornici Supertalenta. 


 

Niko je izveo pjesmu Toše Proeskog ''Još uvijek sanjam da smo zajedno'', a toliko je bila emotivno nabijena da je Janko primijetio kako mu emocije nisu mogle pratiti glazbu, ali da se tijekom refrena ipak izjednačilo.

Naša članica žirija Maja Šuput ostala je dirnuta skladbom čak u tolikoj mjeri da je pustila suzu. ''Ja sam osjetila neku neviđenu energiju. Kome si ti ovo pjevao?'', upitala ga je na što je Niko odgovorio bivšoj ženi. ''Ženo, slušaj i gledaj kakav frajer! To je to! To je frajer!'', glasno je poviknula Maja. 

Kakvi nas nastupi očekuju nakon ove čiste emocije ostaje nam za vidjeti do kraja emisije. Do tada Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju