Pogledajte kako se glumac pripremao za ulogu Thora

Glumac Chris Hemsworth morao je trenirati gotovo dan i noć kako bi se spremio za ulogu Thora, pogledajte kako je izgledala njegova svakodnevna rutina u teretani:

Mladi i oholi ratnik Thor (Chris Hemsworth), sin boga Odina (Anthony Hopkins), poslan je na Zemlju kako bi se naučio poniznosti, s obzirom na to da je ondje lišen svojih posebnih moći. Thor se uskoro zaljubi u znanstvenicu Jane Foster (Natalie Portman), a za to vrijeme Thorov brat Loki (Tom Hiddleston) podmuklo uzurpira tron Asgarda i planira osvetu. Thorova ljubav prema Jane i naučena skromnost pretvore ga u junaka i legendarnog, besmrtnog zaštitnika Zemljana nakon što spasi cijeli planet od uništenja.

Glavnog lika Thora utjelovio je zanosni Chris Hemsworth. Australski glumac poznat je po svojem mišičavom torzu te je bio logičan potez uzeti ga za ulogu Thora iako su redatelji Marvelovih Avengersa prvobitno htjeli Hemswortha u ulozi Kapetana Amerike.

Najpoznatija grupa super junaka su Avengersi. Thor i Spiderman (Tom Holland) su zajedno glumili i prije franšize Avengersa u filmu "In the Heart of the Sea", film za koji je Chris morao utjeloviti osobu koja tjednima nije jela. Za ulogu je izgledao kao da se prepolovio, dijeta mu se sastojala od jednog jaja dnevno. Kada se preda ulozi ide do samih ekstrema kako bih dao najbolje od sebe, isto kao što za ulogu Thora ima svakodnevne treninge kako bih izgledao kao Bog i ratnik kojeg glumi.

Ne propustite film "Thor" u ponedjeljak u večernjem terminu na Novoj TV!

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju