Borba s vremenom i opasnostima morskog dna

Američka glumica najpoznatija po svojoj ulozi u filmskom serijalu Sumrak saga, Kristen Stewart, osvojila je publiku diljem svijeta svojim svestranim izvedbama.
Od njezine prepoznatljive uloge u serijalu Sumrak do brojnih uloga u raznim nezavisnim filmovima, Stewart je dokazala svoj talent i sposobnost suočavanja s rasponom uloga.

U filmu "Pod vodom", Kristen Steward našla se u ulozi Norah Price, odlučne i snalažljive heroine.
Uzbudljiva priča i napeta amosfera pristaju Stewardinom prirodnom pristupu glumi.

Kroz svoju izvedbu ona donosi složenost Norahinom liku te privlači pažnju publike dok se bori za preživljavanje na opasnom morskom dnu. Ona se pronađe u utrci s vremenom gdje se Norah i njezine kolege moraju kretati po opasnom morskom dnu i suočavati s nepredviđenim opasnostima koje vrebaju u moru. Osjećaj napetosti prisutan je kroz cijelu radnju filma. Samim time u filmu "Pod vodom" Kristen Steward utjelovila je heroinu koja štiti i brine za svoje kolege.

Dok publika svjedoči Norahinoj očajničkoj borbi protiv nemilosrdnih sila dubine "Pod vodom"  ukazuje publici na otpornost ljudskog duha u suočavanje s problemima.

 

Film "Pod vodom" ne propustite pogledati u četvrtak u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju