Igor greškom poslužio pošećerenu piletinu i palentu, a Sementa je dobila opomenu: „Imaš sreće što nije eliminacijski izazov! Ovo ti je karta za ići kući!“

U danu kada smo svi bili grozni, ja sam bila najmanje grozna! Ovaj uspjeh danas je za mene konačna pobjeda i sve da ispadnem sljedeći put, ja sam svoje odradila“, komentirala je ponosno Ivana Marić svoju prvu pobjedu u Celebrity MasterChefu. Ovoga puta, kuhanje u najpoznatijoj kuhinji bilo je puno iznenadnih obrata. Prvo je kandidate dočekala kutija iznenađenja, potom su birali začin ne znajući koju glavnu namirnicu će dobiti uz taj odabrani začin, a usred samog kuhanja žiri im je priopćio da će probati samo šest jela, odnosno jelo onog kandidata koje izgleda obećavajuće.
Ivana i Ksenija odabrale su komorač, a za osnovnu namirnicu dobile su pastrvu. „Za tvoju smo se pastrvu odlučili gledajući te kako filetiraš ribu. Palenta je jako lijepo začinjena. S kulenom i šitakama si uspjela napraviti jedno kompletno jelo“, ocijenila je Ana njezino jelo.


Sementa je jedina odabrala šafran za začin, a kako je Leon bio odsutan zbog bolesti jedina je bila osuđena na vongole i šafran i čini se požalila zbog svog odabira začina. „Imaš sreće što nije eliminacijski izazov! Ovo ti je karta za ići kući odmah! Uspjela si u nemogućem, odnosno uspjela si napraviti lošije jelo od nikoga. Nemoj se ljutit, možeš reći da nisam probao pa da nisam znao da je dobro“, poručio joj je Andrej, a Ana koja također nije željela probati jelo, upozorila ju je da sa skupim namirnicama pažljivo barata.


Hrvoje i Ervin odabrali su kumin i mljeveno meso, a na sud kod žirija išao je Hrvoje. „Ćuftama ti fali začina, soli, a u palenti ti je poriluk ostao skroz sirov, pa on prevladava. Moram priznati da sam očekivala više“, kazala mu je Ana, na što je on dodao: „Mi muškarci to često čujemo od žena, pa nije takav bed.


Igor i Andrea pripremali su piletinu sa sjemenkama korijandera. Jelo na ocjenjivanje nosio je Igor koji je umjesto soli zabunom pošećerio i palentu i piletinu. „Nažalost, očekivao sam malo više začina i karaktera na piletini. Sve je dobro osim glavne namirnice“, komentirao je Andrej kojem se zapravo slatka palenta i svidjela, dok mu je Radovan poručio: „Definitivno mi se tvoja 'Mamma mia' više sviđa od ove tvoje piletine!


Lana i Ricardo pripremali su teleća jetra s pimentom, a Lani je Andrej komentirao: „Palenta je školska. Jelo je ukusno, ali imala si i boljih trenutaka.“
Duo iz prvog reda, Davida i Vladu, kako su birali među posljednjima, dopao je sečuanski papar s carskim mesom. „Mi smo u obilasku bili jako znatiželjni i nismo mogli predvidjeti te ukuse, dok smo kod Vlade znali što nas čeka, tako da smo se odlučili za tebe zbog više kombinacija“, obrazložila je Ana. David je pripremio juhu od carskog mesa koja je pozitivno iznenadila žiri. „Ovo je iz nekog razloga ponovno ukusno, recimo, još jedno jelo za tvoju kuharicu iz paralelnog svijeta, čak i na naslovnicu“, kazao je Andrej, a Radovan je zaključio: „Jako zanimljivo. Ti si strašno inovativan i mislim da nemaš pojma što radiš, ali si talentiran!

Celebrity MasterChef gledajte nedjeljom u 21:45h, ponedjeljkom i utorkom od 22:15h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr


Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju