Ne propustite još jedne uzbudljive nominacije!

U MasterChefu se trenutno nalazi top 10 kandidata. Daleko su dogurali od početka natjecanja, no današnji stres test će iz emisije izbaciti još jednog kandidata ili kandidatkinju.



Matea Alduk će ususret stres testu savjetovati kandidatima: ''Pazite na urednost radne jedinice, ugledajte se u Marka!'' Dok će Matea savjetovati kako izbjeći stres test ubuduće, Marko Kolak će im pričati kako se snaći u eliminacijskom izazovu. Leo Jurešić se složio da se treba u Marka ugledati, jer je on uvijek fokusiran i smiren te je ususret odlaska u kuhinju rekao: ''Dat ću sve od sebe da ga nadmašim. Idem kuhat i to je to!''

''Top 10 mi je u početku zvučalo nerealno, no sada kada sam došla do tu, stvarno bi mi bilo žao otići iz MasterChefa'', iskrena je Anita Vuković prije ulaska u kuhinju.

Dok će pobjednici prošlog izazova sve promatrati s galerije, pred gubitnicima su nominacije i još jedne nominacije i stres test. Lora koja je spašena od nominacija, iskazala je žaljenje što su kandidati dovedeni u ovu situaciju, a trenutnu fazu u kojoj se nalaze je prokomentirala je riječima: ''Ovo je sada dio natjecanja gdje apsolutno prema nikome čovjek ne treba biti dobar. Nego samo gledati sebe. Mislim da ću morat početi više zalagati za sebe i pametnije odigravati neke stvari''. Anita je rekla kako sada treba dati tristo posto od sebe jer je svjesna da je ovo možda njen posljednji dan i izazov u MasterChef kuhinji. ''Grozan mi je osjećaj jer znam da sam ja kriv za poraz. Nije ni da sam ja zaboravio počistiti, nego sam toliko kasnio da sam morao birati između toga da počistim ili dovršim jelo'', iskren je bio Luka Piasevoli.

Ovo je prvi puta u showu da žiri sudjeluje u nominacijama. Za koga sve Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović smatraju da se za svoj ostanak u kuhinji tek trebaju izboriti, tek ćemo vidjeti.

Kao gostujućeg član žirija u današnjoj emisiji vidjet ćemo poznatog chefa Maria Mandarića. Kome sve neće biti svejedno stati ispred velikog chefa i kako će kandidatima biti raditi jelo prema njegovom receptu, tek ćemo vidjeti.

''MasterChef natjecanje nije lako, ono je puno uspona i padova, ali samo najjači i najsnalažljiviji će ostati'', izjavio je Damir Tomljanović.

Ne propustite još jedne uzbudljive nominacije, uzbudljivo kuhanje, međusobno nadmetanje u jedinstvenoj MasterChef kuhinji, večeras na Novoj TV!



Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju