Nastupi u polufinalnoj emisiji oduševili su članove žirija.

Polufinalna emisija „Plesa sa zvijezdama“ osim što je donijela nastupe za pamćenje donijela je i ocjene žirija za pamćenje. Dva para kojima je to najbolje pošlo za rukom imala su još više razloga za slavlje jer su na koncu emisije postali finalisti ove sezone omiljenog plesnog spektakla.

Drugi ples u polufinalnoj emisiji Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec izveli su besprijekorno. Strastvenom rumbom oduševili su žiri i publiku u studiju. „Tehnika - uredu, držanje - ma koga briga više. Sad ću reći ono što sam ja vidio: Ja ne mogu živjeti drugačije nego od srca, a vi ostali živite po pravilu - rekao je Tolstoj“, lirično im je poručio Marko Ciboci nakon nastupa. „Hvala vam za ovako prekrasnu romantiku, nekako je cijelim plesom odisala ta vaša povezanost. Gornji dio tijela apsolutno fenomenalan. Same pohvale“, dodala je Franka.

Kad je na red došlo da žiri pokaže svoje ocjene zaredale su se desetke, no sve prisutne iznenadila je desetka Marka Cibocija koji je dobio titulu najstrožeg člana žirija i ovo je prvi put u sezoni da je ispod stola izvukao deset. Tako su se Daria i Ivan upisali u povijest ove sezone „Plesa sa zvijezdama“ kao prvi par kojemu je pošlo za rukom osvojiti 40 bodova od žirija. Nakon toga dogodio se još jedan razlog za slavlje. Ivan Jarnec potrčao je prema publici i u emisiji uživo zaprosio djevojku. Rekla je – DA!

S posebnom posvetom Marco Cuccurin i Paula Tonković plesali su valcer. Kroz njega se Paula prisjetila djeda zbog kojega je ustrajala u plesu, a u nedjelju je bio i majčin dan pa je Marco svoje polufinale posvetio mami koja više nije s njima. Tjedan prije polufinala nije im bio nimalo lagan. Naime, Marco je iznenada dobio virozu i uspjeli su vježbati samo dva da prije emisije uživo. No, to ih nikako nije spriječilo u namjeri da plešu najbolje dosad. A to je itekako potvrdio žiri.

„Predivno je kako ste se rastvorili prema publici i prema nama. Bilo je emotivno, dirljivo, potpuno, zaokruženo, vi jednostavno letite. Kad vi plešete čitav svijet svira za vas. Divno“, poručila im je Larisa nakon nastupa. Za ovaj poseban valcer osvojili su 40 bodova od žirija.

Ove nedjelje ne propustite spektakularno veliko finale showa. Od 13 parova, u završnici showa ostalo ih je troje, a samo će jedan odnijeti titulu pobjednika! Tko će odnijeti laskavu titulu pobjednika ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV!

 

@plessazvijezdama.novatv 10 ili 1? 🤭 #plessazvijezdama #psz #dwts ♬ Feeling Good - Michael Bublé

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju