Talentirana ljepotica s kolekcijom od 500-tinjak tijara oduševila nastupom na Supertalentu!

U pretposljednjoj audicijskoj epizodi gledatelji su imali prilike vidjeti 13 zanimljivih točaka od kojih su neke zadivile žiri, a bilo je i onih koje unatoč velikim očekivanjima nisu dobile prolazne glasove.

Pravi show na pozornici koji je podigao žiri i publiku na noge izazvala je Australka hrvatskih korijena Siena Uremović. Ova talentirana osamnaestogodišnja plesačica, koja kod kuće ima kolekciju od oko 500 tijara koje je osvojila na izborima ljepote, izvela je zahtjevnu koreografiju koja je svoj vrhunac dosegla nakon što je zavezala povez oko očiju s kojim je plesala do kraja točke.

Njezinom neupitnom talentu na težini daje i činjenica da je prije nekoliko godina ozlijedila kralježnicu, zbog čega su joj doktori najavili da se mora oprostiti od plesa, ali Sienin nastup na Supertalentu jedan je od dokaza da se uz dovoljno ustrajnosti gotovo sve može. Siena je tijekom nastupa otkrila da je do Hrvatske putovala 32 sata kako bi izvela svoj nastup koji je iznjedrio četiri glasa za prolaz, a članovi žirija nisu mogli dočekati trenutak da podijele svoje dojmove. „Ovo je moja peta sezona kao član žirija u Supertalentu. Nikada nismo imali nekoga tko je imao ovaj level plesačke tehnike“, zaključila je Martina, s kojom se složio i Davor: „Za ovu razinu performansa, ti zaslužuješ platinasti gumb koji nažalost nemamo“.
Četiri prolazna glasa za svoju točku dobila je i zaljubljenica u ples Sunčica Bandić koja pleše od svoje devete godine, a na Supertalent se između ostalog prijavila kako bi pokazala koliko je odricanja i žrtve potrebno za bavljenje plesom. „Mogu ti reći kao promatrač i kao netko tko je vidio puno tvoje konkurencije da je ovo bilo apsolutno savršeno“, poručila joj je Maja.

Četiri DA za svoj nastup dobila je i Deborah Opačak koja se fit kidom bavi tek godinu dana, a na pozornici je izvela koreografiju prepunu zahtjevnih akrobatskih elemenata nakon koje je Janko zaključio da je izuzetno talentirana. „Dodatno me još impresioniralo to da si imala hrabrosti sama doći na ovu pozornicu sa devet godina i pokazat nam ovako zeznutu i dosta dugu točku. Samo nastavi s treninzima i nebo je granica!“, dodao je.

Borna Vajdić, koji se za vrijeme boravka u Irskoj počeo baviti magijom i vatrom, na Supertalent je došao s uvjerenjem da sreća prati hrabre, a na pozornici se pojavio s nekoliko zanimljivih rekvizita. Čavao, špil karata i kuverta bili su neki od predmeta koje je donio pred žiri, a jedan od trikova za koji je gledateljima naglasio da ga ne pokušavaju kod kuće bio je zabijanje čavla u nos, što je izazvalo čuđenje članova žirija i tri prolazna glasa.

U sedmoj epizodi istaknule su se i glazbene točke, a za podizanje atmosfere u studiju pobrinuo se student matematike Daniel Pavić kojemu se na pozornici pridružio prijatelj Marko Ugrina za osvježavajuću kombinaciju beatboxa i gitare. Ta kombinacija zabavila je članove žirija koji su se složili da nešto takvo dosad nisu imali prilike vidjeti, a Davor je njihov nastup nazvao 'freškastim'.

Uzbudljive ritmove na pozornici proizvele su Lea i Martina koje čine skupinu Euritmija duo, a svoj talent demonstrirale su na hand pan-u te, unatoč podijeljenim reakcijama žirija, izborile tri prolazna glasa.

Petnaestogodišnji Marin Bulić, koji je dosad osvojio brojne nagrade za svoje pjevanje, oduševio je žiri neočekivanom izvedbom pjesme 'Broken vow'. Ovom mladom pjevaču, kojemu su uzori neka od najvećih opernih imena, želja je postati profesionalni pjevač, a na korak bliže prema ostvarenju sna dovela su ga četiri prolazna glasa koja je dobio od žirija. „Meni je ovo bilo jako lijepo. Sviđa mi se tvoj vokalni senzibilitet, odnosno kako se tvoja osobnost pretače u glas dok pjevaš“, poručila mu je Martina.

Pjevačko osvježenje na pozornici bila je i vesela devetnaestogodišnjakinja Elena Naperotić koja je na Supertalentu premijerno izvela pjesmu koju je sama napisala te tako dobila pozitivne reakcije i tri prolazna glasa. „Pjesma ti je prekrasna. Mislim da trebaš biti baš zadovoljna, ali vidim da ti to već jesi“, poručila joj je Maja. Jedanaestogodišnji Tonko Maroević svojom je simpatičnošću osvojio žiri i iznenadio ih otpjevavši pjesmu 'O jednoj mladosti' pjevačice Josipe Lisac, a oni su njegovu izvedbu nagradili jednoglasnim prolazom. „Imaš strašnu simpatičnost, ti bi čak i neprijatelja otopio i nasmijao, a kamoli ne nekog tko je prijatelj“, poručio mu je Davor.

U sedmoj emisiji bilo je i nekoliko nastupa koji nisu dobili pozitivne glasove od žirija. Fran Stančić kojemu je umjetničko ime Lil Frenky, odustao je od fakulteta kako bi se posvetio trap glazbi, no njegova izvedba autorske pjesme nije oduševila žiri.

Prolaz nije izborio ni Merso Lugonja koji je za audicijski nastup odabrao pjesmu 'Milimetar'. Iako za svoje pjevanje nije dobio prolazne glasove, Merso je poručio da ima i drugih talenata kao što su gluma, ples i dizajniranje odjeće, a neku od svojih kreacija volio bi vidjeti upravo na Maji Šuput.

Svojim vokalnim mogućnostima žiri nije impresionirala ni Adriana Profeta koja si je umjetničko ime Adri Rose kreirala po uzoru na Axela Rosea za kojeg se nada da će pogledati njezin nastup. Naklonost žirija nije dobio ni Filip Ratković kojega su voditelji nazvali inventarom showa, s obzirom na to da je ovo njegov treći dolazak na Supertalent. Iako je očekivao prolaz koji mu je prošlog puta najavio Janko, njegova treća sreća ipak se nije dogodila.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju