Siena je žiri ostavila bez teksta ovom izvedbom!

Sienini baka i djed po ocu su Hrvati (Gospić). Iako je Sienin otac rođen u Australiji, tradicionalno je odgojen i govori hrvatski, a Siena zna tek nekoliko riječi hrvatskog. S 11 godina je prestala ići u školu jer je bila zauzeta glumom i modelingom pa se školovala kod kuće. Jako voli ples koji trenira od 14. godine. Kad je imala 15 godina ozlijedila je kralježnicu i doktori su joj rekli kako će morati ponovno učiti hodati te da nikada više neće moći plesati. No, ona to nije htjela prihvatiti, a zahvaljujući svojoj upornosti došla je do toga da danas nema posljedica od ozlijede, a svoje umijeće je došla pokazati i na Supertalentu.

 

„Prava si hrvatska plesačka zvijer! Ovo je moja peta sezona kao članice žirija u Supertalentu, nikad nismo imali nekoga na ovako visokoj razini plesne tehnike“, rekla je Martina. „Nikad nisam vidio ništa nalik ovome, nevjerojatno! Snaga i kontrola koje imaš, a tu si i lik i priča koje glumiš, nevjerojatno. Nešto najbolje što sam ikad vidio“, dodao je Janko.

„Komentar moram započeti s čudnom izjavom. Za ovu izvedbu si zaslužila dobiti platinasti gumb, a platina je još bolja od zlata. Jako si posebna“, rekao je Davor.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju