U posljednjoj audicijskoj epizodi vidjeli smo mališane koji tako dobro plešu da nismo željeli da prestanu!

Maja i Grga prijatelji su, ali i plesni partneri. Na pozornici Supertalenta predstavili su se akrobacijskim rock 'n' rollom. 


 

Maja trenira već četiri godine, a Grgina majka je plesna trenerica pa on kaže da trenira otkako zna za sebe. U ovom su preslatkom tandemu već godinu dana.

''Vidjela sam na internetu ovakvu vrstu plesa pa sam rekla mami da mi se sviđa, onda me ona upisala u plesnu školu i tako sam završila u paru s Grgom'', ispričala nam je Maja koja tjedno ima po četiri probe, a nekada čak i više.

Maja i Grga osvojili su visoko treće mjesto na državnom natjecanju u plesu pa tremu nisu imali, a nisu je ni trebali imati obzirom na odlične komentare žirija. 

Tako im je, inače plesni trener, Davor Bilman komentirao: ''Jako ste se dobro spojili, ono što mi se sviđalo kod vas je - Maja to što si ti bila uživljena sto posto, a Grga je glumio cool facu, ako sam ja to dobro skužio''. Maja Šuput nadovezala se rekavši: ''Koreografija je bila super!''.

Ovaj veseli rasplesani par dobio je četiri DA od žirija, a hoće li možda nastupiti već u prvoj emisijji uživo doznat ćete sljedeće nedjelje od 20:00 sati na Novoj TV.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju