U svom je audicijskom nastupu u isto vrijeme i oduševila i prestrašila. Što li sprema u polufinalu?

Renata Grunwald mlada je samouka glazbenica koja dolazi iz Zagreba. Sa audicije je pamtimo po moćnom glasu koji je čak pomalo prestrašio žiri.



Zbog ozljede natjecatelja, Bar Levels neće biti u mogućnosti nastupiti u polufinalu showa te će umjesto njih nastupit pjevačica opakog glasa.

Renata koja dolazi iz glazbene obitelji pjeva od kako zna za sebe te se htjela pokazati u najboljem svjetlu. ''Ja nisam ovo nikad vidjela u svom životu, a vidjela sam svašta'', bio je komentar zapanjene Maje na njen audicijski nastup.

Za razliku od audicije u polufinalu Supertalenta predstavit će se snažnom, ali i emotivnom pjesmom Marije Šerifović ''Molitva''.

Ova svestrana djevojka jedno je vrijeme pohađala satove gitare i klavira, a uz pjevanje ljubav su joj jezici. Pravi je poliglot, ona govori engleski, španjolski, kineski, talijanski i ruski jezik.

Priznaje kako se za nastup na Supertalentu pripremala poprilično dugo. ''Najviše volim izvoditi stranu glazbu, a snimam i covere za youtube. Cilj mi je ostvariti se u pjevanju i željela bih se time profesionalno baviti.'', poručuje.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju