Svestranu i karizmatičnu Jennifer Lopez u prošloj je epizodi utjelovila Maja Bajamić, a Mario Petreković za nju je imao zanimljiv komentar!

Osim sjajnih nastupa i transformacija te pobjednika Amela Ćurića u jedanaestoj epizodi svojim glasom i stasom istaknula se Maja Bajmić.


 

Ova je profesionalna pjevačica utjelovila glumicu, pjevačicu, plesačicu, glazbenu producenticu i modnu dizajnericu Jeniffer Lopez s pjesmom ''On The Floor''. 

Mario Petreković kao jocker Ane Maras Harmander u trećoj sezoni showa utjelovio J.Lo, a evo što je rekao: ''Ja sam bio J Low budget spram tebe. Što se tiče pjevanja, nemam ti šta reći, ti si tu doma''.

Petreković je pjevao ''Ain't Your Mama'', a kako mu i priliči svojim nas je pjevačkim, plesačkim, ali i glumačkim sposobnostima nasmijao.

Iako je svoju krunu kraljice J.Lo svojevoljno predao Maji Bajamić pitamo vas za mišljenje!

Bolju transformaciju u Jennifer Lopez izveo/la je…

glasova:

Više novosti o showu, kako teku pripreme i što rade kandidati na pauzama od proba osim na službenoj stranici pratite i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i YouTube. Na službenoj stranici showa donosimo vam sve novosti, a možete gledati više fotografija i video sadržaja.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju