Pedro i Valentina u petoj emisiji uživo plesali su quickstep.

Najpoznatiji tajni agent plesao je prošle nedjelje s najpoznatijom hrvatskom plesačicom. Prisjetimo se, Pedro Soltz bio je u ulozi James Bonda, a Valentina Walme bila je njegova Bond djevojka. Svojom rumbom apsolutno su zavladali podijem. „Moram reći da ste danas zapunili prostor. Moram ti čestitati jer vidim da ti je pokret kukova dobar. Budi miran i budi lijep i to je najbolji benefit“, istaknuo je Marko Ciboci. „Pedro ti si zapravo bacao novčiće u fontanu za sreću večeras predstavljam i upalilo je. Vi kojeg god plesa se dotaknete napravite čudo od njega i bravo na tome, to ne može svaki par“, pohvalila ih je Franka, a za Larisu su oni bili zlatni par i svidjelo joj se kako zajedno pašu: „svaka čast za mene je ovo bio zlatni ples večeras“. „Ne znam je li to plesna kemija, ali svaki put vas je užitak gledati“, zaključio je Igor Barberić. Osvojili su 34 boda žirija.

Plesom se može izraziti svaka emocija kaže Pedro. A kojeg god plesa se oni dotaknu pretvore ga u spektakl. Ovoga puta Pedru su se na pozornici pridružile supruga i kćer.

 

"Svaki tvoj ples nam donese nekog novog Pedra. Malo je tijelo nekad kruto i ukočeno, ali imali ste sve što je potrebno", istaknula je Larisa Lipovac Navojec. "Ja više ne znam kako kreativno reći da uživam u vašim nastupima. Super quickstep bravo", bio je brz i kratak Igor Barberić. "Bravo za tvoju suprugu i kćerku. Tvoje dvije lijeve noge su izgleda stvorene za quickstep i za bilo koji ples. Vi ste večeras bili standardno dobri", komentirala je Franka. "Ja bih samo rekao da iako si iz Brazila čovjek bi rekao da ti latino plesovi idu bolje, ali bolji si u standardnim plesovima. Ja sam jedva čekao da zaplešeš u paru jer su ti dijelovi bili puno kvalitetniji. Svaka čast", pohvalan je bio Marko. Osvojili su 35 bodova. 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju