Filip i Paula u petoj su emisiji uživo plesali jive.

Antičko doba zavladalo je plesnim podijem kad su se Filip i Paula pojavili u prošloj emisiji. Prisjetimo se, utjelovili su poznate grčke likove Parisa i Helenu te zaista oduševili svojim nastupom. „Vas voje kad plešete nastane neka neopipljiva magija i mislim da to i gledatelji pred malim ekranima mogu osjetiti. Nedostaje mi samo još taj latino žar“, komentirala je Franka. „Filipe kod tebe mi je sve nekako na istom nivou od prve emisije do danas. Mislim da si previše u zoni prirodnosti, želim da se istakneš i da počneš gristi po plesnom podiju“, istaknuo je Marko Ciboci, a Larisa Lipovac Navojec se s njim uopće nije složila: „Za mene ste vi savršen par. Svaki put nam doneseš nešto novo. Ja zaboravim da si ti glumac, gledam te kao plesača i za mene ste vi jako skladni“, dodala je Larisa. Za rumbu su osvojili 32 boda žirija.

Oko njih je žiri podijeljen - za neke su odlični i na vrhuncu, a neki bi ih voljeli vidjeti u još boljem izdanju na plesnom podiju. Filip u mlađim danima nije imao sreće u ljubavi, dok u zadnje vrijeme na tom području samo uživa. I Filip i Paula sretno su zaručeni i kroz ovaj jive pokazali su svoju ljubavnu stranu. 

"Ti zapravo imaš tako dobar svoj stil performerski, ono što neki plesači godinama grade, i zato u stvari tako visoko držiš ljestvicu. Nemoj to nikad izgubiti jer to je zaista posebno", istaknuo je Igor Barberić. "Vesela strana ljubavi je definitivno bila ovdje, meni ste zaista probudili ljubav. Sve je stilski uvijek napravljeno do kraja, s obzirom na to da je ovo peta emisija dajte gas do kraja", potaknula ih je Larisa Lipovac Navojec. "Filipe izvrsno si pokazao karakter samog plesa, ali ti nemaš problem s tim inače. No, što se tiče plesa malo je bilo opušteno, ali sve u svemu glumački aspekt odličan", pohvalno je komentirao Marko Ciboci. Na valu ljubavi osvojili su 32 boda žirija.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju