Neraskidiva veza čovjeka i psa

Film "Pas" donosi priču o nevjerojatnom prijateljstvu između vojnog rendžera Briggsa (Channing Tatum) i njegovog nevjerojatno hrabrog partnera, psa po imenu Lulu. Ova neobična ekipa nađe se u nevolji kada su prisiljeni na putovanje života u starom autu duž pacifičke obale. Njihov cilj? Stići na vrijeme na sprovod, dok usput prolaze kroz nevjerojatne avanture, izazove i smijeh. Ova priča nije samo o putovanju fizičke udaljenosti, već i o emotivnom putovanju koje ih povezuje na dubljem nivou.

Zanimljivo za film "Pas" je kada je svijet zaustavljen zbog pandemije, produkcija filma nije stala. Dapače, tijekom devet mjeseci pauze, Channing Tatum i treneri posvetili su se radu s psima koji su igrali ključnu ulogu u filmu. Ovo razdoblje nije samo rezultiralo izvanrednim performansama pasa na ekranu, već je stvorilo i snažno iskustvo zbližavanja između ljudi i životinja. Fascinantno je da su tri trenera, dirnuta ovim iskustvom, odlučila posvojiti pse s kojima su radili, pokazujući snagu veze koju su stvorili tijekom snimanja.

Jedna od najdirljivijih činjenica o filmu je posveta Lulu, Tatumovom stvarnom psa, koji je izgubio bitku s rakom. Film je duboko osoban za Tatuma jer je ona bila njegov stvarni životni partner i najbolji prijatelj. Ova posveta, vidljiva na kraju filma pod naslovom "In Memory of Lulu", dodaje emotivnu dubinu cijeloj priči.

Film "Pas" nije samo priča o avanturi i smijehu, to je priča o hrabrosti, prijateljstvu i neraskidivoj vezi između čovjeka i psa.

Film "Pas" ne propustite pogledati u subotu u večernjem treminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na Novoj TV.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju