Donosimo prve reakcije Antonije Dore Pleško.

Na pozornicu Supertalenta došla je kao pratnja prijateljici Loreni. Produkcija Supertalenta, u suradnji s njezinom majkom, priredila joj je iznenađenje koje će Antonia Dora Pleško pamtiti cijeli život.Iako Antoniji ovo nije prvi put na pozornici pred žirijem, za talentiranu 19-godišnjakinju iz Splita, iznenađenje koje su joj pripremili producenti showa bio je trenutak koji ju je u potpunosti dirnuo. Za sudjelovanje u showu nije se prijavila, već je na nagovor voditeljskog para, Igora i Renea, nepripremljena stala na pozornicu, otpjevala pjesmu ''At last'' Ette James i svojim talentom osvojila i publiku i žiri. Ova izvedba osigurala joj je i mjesto u polufinalu Supertalenta, a pritiskom na zlatni gumb, tu ulaznicu joj je priskrbila Maja Šuput.

„Antonia, skuhali su ti savršeno! Ja ću se s Majom Šuput malo kasnije obračunati jer mi je uzela zlatni gumb. Svaka čast i dobro nam došla u Supertalent“, rekla je članica žirija Martina Tomčić.

„Ono što je meni bilo jasno odmah u prve tri sekunde su tvoji prsti. Kada si to napravila, onda sam znao da si sigurno spremna i da će biti odlično“, opisao je njezin nastup Davor Bilman.

Antonia Dora Pleško, još je kao djevojčica nastupala u finalu prve sezone Supertalenta. Bilo je to prije osam godina, a tada ju je žiri opisao kao „čudo od djeteta“.Prve reakcije i dojmove Antonie Dore Pleško donosi Huawei Hrvatska putem Huawei P10. Antonia još uvijek ne može vjerovati što se dogodilo, ali sigurna je da će pjevanje i dalje biti dio njezinog života pa je memorija našeg Huaweia danas bogatija za još jednu talentiranu osobu.Cijeli nastup i dirljive trenutke s prijateljicom Lorenom, 15-godišnjom natjecateljicom, pogledajte na službenim stranicama Supertalenta.

Sadržaj je napravljen u produkciji "NOVA TV Content Teama" u suradnji s "Huawei Hrvatska".

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju