Odlično se snašao u televizijskim, ali i filmskim projektima

Glumac Andy Samberg poznat po svojoj humorističnoj naravi, svoju glumačku slavu stekao je zahvaljujući uspješnosti u emisiji „Saturday Night Live“. Osim toga uloga u kojoj je ostao zapažen svakako je ona u seriji „Brooklyn Nine-Nine“ gdje je utjelovio detektiva Jakea Peraltu. Tako je Samberg pokazao da mu jednako dobro leže filmski kao i televizijski projekti.

Nadalje glumio je u brojnim filmovima te utjelovio čitav raspon likova kao što je simpatičan Jesse u filmu „Celeste and Jesse Forever“ te energični lik Connora u filmu „Popstar: Never Stop Never Stopping“.

Zapažen je ostao i u filmu „Palm Springs“ gdje je ponovo pokazao svoje glumačke vještine u ulozi Nylesa.
Radnja filma prati Nylesa i Sarah (koju glumi Cristin Milioti) koji su se upoznali na vjenčanju koje postaje pomalo kaotično. Naime oni se nalaze zarobljeni u vremenskoj petlji tijekom vjenčanja u Palm Springsu. Ono što se na početku čini kao jednostavna komedija ubrzo postaje film s dubokom pričom o istraživanju ljudskog postojanja. Nyles i Sarah prolaze zajedno kroz jedinstveno iskustvo te tako stvaraju duboku vezu.
Film istražuje te potiče gledatelje na razmišljanje o dubokim filozofskim temama istovremeno prikazujući to na duhovit način.

Sambergova izvedba Nylesa ističe njegovu izvanrednu glumačku sposobnost koja je doprinijela uspjehu samog filma „Palm Springs“.

Film "Palm Springs" pogledajte u petaku večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju