Jean-Claude Van Damme je ozljedu zadobio posljednjih dana snimanja...

NATO-ov operativac Jacques Kristoff (Jean-Claude Van Damme) na svoj je rođendan poslan u akciju u kojoj mora naći Galinu Konstantin (Laura Harring), koja je pobjegla s iznimno vrijednim i opasnim teretom. Jacques brzo nađe Gallinu, ali mora je odvesti nadređenima kako bi uspješno završio akciju.

Jacquesova žena nije zadovoljna takvim razvojem događaja. Na željezničkoj ga postaji ispraća s kćeri tinejdžerkom i sinom. Galinin se ukradeni plijen sastoji od tri bočice otrova SP-43 koji je napravljen od iznimno zarazne vrste boginja.

Skupina terorista na čelu s Masonom Coleom (Tomas Arana) namjerava oteti vlak i ukrasti virus kako bi pomoću njega ostvarili svoje ciljeve. Međutim, na njihovu putu stoji Jacques. Virus se na kraju izgubi u ventilacijskom sustavu vlaka. Nažalost, Jacquesova obitelj odluči iskoristiti taj trenutak i iznenaditi ga u vlaku kako bi mu čestitala rođendan.

Jean-Claude Van Damme je na setu zadobio ozbiljnu ozljedu. Naime, dok se snimala posljednja scena borbe u filmu, kaskader ga je slučajno udario. Posljedica toga je bila slomljena ruka - ozljeda koja nikako nije zanemariva.

 

Akcijski film 'Ubojiti virus' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju