U opuštenom razgovoru i domaćoj atmosferi Petko će i ovaj put izvući zanimljive detalje.

Svakog utorka Dalibor Petko gledatelje vodi u kućni posjet nekoj od slavnih osoba. Petko postaje gost brojnih zvijezda, a u opuštenom razgovoru saznat ćemo tako kako izgledaju njihove kućne zabavi, kako izgledaju poznati kad nisu uređeni za evente i primanja.

Zvijezde ga prime u dom u društvu svojih najboljih prijatelja i obitelji s kojima provode najviše vremena, a nakon što su svoja vrata otvorile Vanna i Suzy Josipović, Petko ovaj tjedan dolazi u goste kod Tereze Kesovije.

U opuštenom razgovoru i domaćoj atmosferi Petko će i ovaj put izvući zanimljive detalje. ''Gledatelji uvijek žele zaviriti u domove svojih omiljenih zvijezda, ovo im je idealna prilika.'', izjavio je Petko.

Ovog utorka Tereza Kesovija pokazat će svoju posebnu kolekciju malih skulpturica koje joj darovao Arsen Dedić. Poznata pjevačica otkrit će zašto svaki predmet u kući ima posebnu uspomenu te zašto je često nostalgična kada završi koncert.

Također, gledatelji imaju priliku saznati što Tereza misli o svojim imitatorima, a dat će i savjet kako ju je najbolje imitirati.

IN magazin pratite od ponedjeljka od petka na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr 





Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju