Zapanjujućim nastupom dvojac iz Ljubljane F&B acrobatics otvorili su drugu epizodu Supertalenta.

''Mi smo akrobati, gimnastičari, penjemo se, radimo ekstremne sportove. Mi smo talenti'', tako su se predstavili simpatični dečki iz Ljubljane koji su na pozornici Supertalenta izveli pravu senzaciju.

Uz glasovnu pratnju stjuardese koja priprema putnike za polijetanje F&B su poletjeli! Vratolomije u zraku bile su uvertira u njihovu glavnu točku koju jedini izvode u svijetu – akrobacije na hoverboardu. 

 
 

Publika i žiri ostali su u šoku, a oni su pokazali da to nije sve, rukovali su se te napravili salto na mjestu. Podigli su publiku na noge, a žiri je jedva dočekao da pohvali ovaj izuzetni dvojac. ''Meni se strašno sviđa taj moment prepametne dramaturgije. Fantastično'', rekao je Janko.

''Van svake pameti, suludo. To je upgrejdana verzija street workouta. Postoji li tomu naziv?'', upitala ih je Martina na što su oni odgovorili: ''To je naše. Mi smo pioniri. Mi smo jedini na svijetu koji radimo ovo tako što povezujemo čovjekovo tijelo i modernu tehnologiju''. 

Kako bi bili što bolji Filip i Blaž treniraju svaki dan po šest do osam sati. ''Otkako smo se rodili treniramo. To baš jako volimo. Treniranje je naš život'', rekli su nam ovi ovisnici o adrenalinu. Osim jakog prijateljstva povezuje ih i povjerenje. Obzirom da zajednički izvode akrobacije koje su vrlo zahtjevne i opasno moraju uvijek računati jedna na drugoga.''Volimo izazove, biti kreativni i zabavljati se'', rekli su.

Nama su priredili pravu zabavu i omogućili da vidimo nešto što nikada do sada nismo imali priliku vidjeti. Ovo je tek prva točka druge epizode Supertalenta, što nas sve onda čeka do kraja?

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju