Kandidat umjetničkog imena Princ George kaže da je život prekratak i da samo treba uživati u plesu.

On dolazi iz zemlje čudesa, a izveo je ni malo čudesan nastup. Na pozornicu je došao s maskom koja prekriva lice i ukrašena je raznobojnim perjem, a prije same toče nije želio otkriti svoj talent. ''Supertalent je kada imaš dušu i voliš sve oko sebe. Život je jako dug za plakanje, a veoma kratak za sreću'', započeo je tako svoje izlaganje. Međutim, uskoro je uslijedio pravi šok. 

 
 

Princ George je uz pjesmu ''Celebration'' izveo ni manje ni više nego striptiz. Najprije je skinuo košulju i hlače te je ostao na pozornici plesati u šljokičastim vrućim hlačicama.

Iako je izazvao salve smijeha kod publike sva četiri člana žirija pokušavala su mu dati crveni gumb. Nakon nekoliko neuspješnih pokušaja u tome su i uspjeli, te je Princ George ubrzo dobio četiri X-a te mu je prekinut nastup.

''Wow! Mislim da ste vi večeras imali pravi spektakl'', komentirala je Maja Šuput. ''Ja ne znam, to vi ocjenjujete'', rekao je Princ George, na što je Martina Tomčić vidimo uzrujana dodala: ''Evo ocijenili smo''. 

Tada je ovaj kandidat napustio pozornicu uz komentar da je u Grčkoj hit broj jedan. ''Ja bih ove suce maknuo odmah, a ne sutra.'' Suci tj. žiri Supertalenta je ostao, dok je Princ George otišao.

Jesu li sljedeći nastupi jednako kontroverzni ne propustite doznati do kraja emisije, a do tada Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju