Posljednja audicijska emisija Supertalenta predstavit će još neke natjecatelje koje ćemo gledati u polufinalnim emisijama.

Osim raznih plesača, pjevača, glazbenika vidjet ćemo i neke od kandidata koji će se predstaviti s nekim neuobičajenim talentom. Jedan od njih je i Janko Gorenc.

On dolazi iz Drnova kraj Krškog iz Slovenije, a njegov talent fascinirat će žiri. Naime, Janko zna brojati od 1 do 10 na čak 500 jezika! Hoće li talent ovog 'poliglota' biti dovoljan za prolazak u daljnje natjecanje, ostaje nam za vidjeti. 

Svakako zanimljiv i atraktivan talent predstavit će natjecateljica Karla sa svojom kujicom Kasijom starom tri godine. Kasiju je Karla naučila oko 250 trikova, ali i voziti skateboard i segway. Kasia i Karla su dvije nerazdvojne prijateljice koje konstantno uče nove trikove. ''Ja Kasiju učim trikove, a ona mene uči odgovornosti'', kaže Karla. 

U posljednjoj audicijskoj emisiji vidjet ćemo još jedan nastup najboljih prijatelja, Dva garifula, Tonćija Šeparovića i Pave Dabelića, koji pjevaju zajedno već 26 godina i uživaju u tome što rade, a na Supertalentu predstavit će se klapskom pjesmom.

Tonći dolazi s Korčule, a Pavo živi na Mljetu, gdje vodi svoju konobu. Preferiraju da ih se zove Kumaki i Polo jer ih po tom nadimku zna cijela Dalmacija.

Što nas sve očekuje u posljednjoj audicijskoj emisiji te tko će dobiti posljednji zlatni gumb ne propustite doznati u nedjelju od 20 sati na Novoj TV!

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju