'Što je sada ovo bilo?', upitala je Maja Šuput ostatak žirija nakon nastupa atraktivne Riječanke i ni malo blagih komentara.

''Trud i godine ulaganje se vide kada netko pleše na stageu'', rekla je Sara Saršon koje se na pozornici Supertalenta predstavila trbušnim plesom sa sabljama.

Ova natjecateljica koja se čitav niz godina bavi plesom izvela je zavidni scenski performans koji je bio i opasan pa dio žirija nije krio svoje nezadovoljstvo viđenim.

''Meni je žao što večeras sva pozornost sa trbušnog plesa, umjesto da bude usmjerena ka specifičnosti i težini pokreta, je otišla na ove tri mačete hoće li pasti ili ne. Ti si večeras pokazala, meni barem, najmanje trbušnog plesa, a najviše možda umjetnosti i kulture i podrijetla trbušnog plesa kao takvog. Baš šteta.'' komentirala je Martina, a s njom se složio i Janko.

Maja i Davor pohvalili su ovu natjecateljicu, a posebno njezin odabir sablje kao rekvizite. Nakon komentara došlo je vrijeme za glasovanje

''Mene najviše smeta osjećaj tvoje frustracije koji ide na van. Uopće nemam dojam da si ti ovdje došla propagirati nešto lijepo nego boriti se s nekakvim osobnim frustracijama i iz tog razloga ne'', rekla je Martina.

''To ne govori o meni. Ja sam se tu lijepo pokazala….'', započela je ova natjecateljica koju je Davor prekinuo rekavši: ''Sara. Šutnja je zlato.''.

Što mislite, tko je bio u pravu?

glasova:

Maju i Davora je zanimalo kako bi mogao izgledati njen sljedeći nastup te su joj dali DA, a odluka je bila na Janku.

Uz poprilično dugo razmišljanje on je rekao: ''Meni je žao što ću ti morati reći ne''. Zaključio je time Sarino daljnje natjecanje u Supertalentu.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju