Ivanka Španić ponosna je vlasnica izuzetno pametnog psa. Bongo nam je već pokazao kako zna glavne gradove i računati, a sada je otišao korak dalje.

Pas Bongo ima doista nevjerojatan talent. Uz veliki trud i rad njegove vlasnice Ivanke Španić ovaj je pas naučio puno toga, a ponešto je pokazao na pozornici Supertalenta.


 

Glavno je pitanje kako i na koji se način priprema? ''Jako je teško pitanje koliko smo se dugo pripremali jer je Bongo nepredvidiv pas. Praktički nama je svaki put kao prvi put. Ako nešto s njim dugo radite njemu postane dosadno'', objasnila nam je Ivanka.

Otkrila nam je i kako će u odnosu na audiciju biti jedna velika promjena. ''Ranije sam mu postavljala pitanja, a sada ću tražiti da si on pitanje pročita sam i onda pokaže odgovor''.

Ivanka je poprilično uzbuđena, a osobito jer Bongo ima svoj ritam i nije naviknuo na studio, kamere i publiku. No mjesta za strah doista nije trebalo biti.

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju