Veliki holivudski spoj, Susan Sarandon i J.K. Simmons!

Ova romantična komedija dobro će vas nasmijati i natjerati na razmišljanje. Redateljica Lorene Scafaria pokazala je unutarnje borbe i životne prepreke s kojima se susreće dobrostojeća udovica Marie, koju utjelovljuje Susan Sarandon. Život ove "žene u najboljim godinama" ipak žudi za osvježenjem. „Gnjavatorica“ je uzbudljiva priča čija radnja počinje kada uz novi iPhone, stan u blizini The Grovea i komotnim bankovnim računom koji joj je ostavio voljeni pokojni muž,

Marnie Minervini sretno se preseli iz New Jerseyja u Los Angeles da bude blizu svoje kćeri Lori, uspješne (iako još neudane) scenaristice, te je obaspe majčinskom ljubavlju. No kada deseci SMS-ova, nenajavljenih posjeta i razgovora kojima dominiraju neželjeni savjeti prisile Lori da povuče stroge osobne granice, Marnie pronađe načine da kanalizira svoj vječni optimizam i silovitu velikodušnost kako bi promijenila živote drugih.

Dok sklapa nova prijateljstva, ona pronalazi novu svrhu u životu i započinje neočekivanu romansu s bivšim policajcem i motoristom zvanim Zipper. Marienog novog zavodnika Zippera utjelovljuje J.K. Simmons, ovaj oskarovski ljubavni par na idiličan način prikazuje romantičnu vezu dvoje zaljubljenih ljudi u najboljim godinama.  

Romantičnu komediju "Gnjavatorica" ne propustite pogledati u srijedu u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju