Četiri para otplesala su do polufinala.

Okrugla deseta emisija bila je posvećena Euroviziji, a plesni parovi imali su zadatak izvesti po dva plesa. U polufinale showa, u kojem će svaki plesni par izvesti po tri plesa, plasirali su se Frano Ridjan i Gabriela Pilić, Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec, Marco Cuccurin i Paula Tonković te Maja Drobnjaković i Marko Mrkić. 

Posebne pripreme za desetu emisiju imali su Daria i Ivan, a iz njih su na plesnom podiju iznjedrili čaroban i divan nastup. Za svoj posebni slowfox osvojili su tri desetke žirija, a ukupno 39 bodova. "Standardni plesovi su oni gdje je okvir vrlo bitan i ono što treba dobiti je mirnoća i kompaktnost. Bilo mi je lijepo gledati jer ti si jedan školski primjer kako bi to trebalo izgledati. Nevjerojatno mi je kako ti pratiš Ivana i prilagodiš se, nijednom nisi pokvarila taj okvir. Ja bih te htio izazvati da se prijaviš na plesni turnir", potaknuo ih je Marko nakon nastupa. 

U ludom ritmu sambe na plesni podij došli su Maja i Marko. Ovu zvijezdu Marko Ciboci nazvao je čudom neviđenim, a ona to iz tjedna u tjedan dokazuje iznova. "Ja sam sigurna da će vam taj kostim donijeti sreću kao ona djetelina. Ono što mi se svidjela je oštrina i izražaj s kojom si plesala. Ono što mi se manje svidjelo je što je nedostajalo tog zajedničkog dijela. Ali to su sad takve nijanse. Sve u svemu super", zaključila je nakon nastupa Larisa. Od žirija su za ovu ludu sambu osvojili 34 boda.

Ovaj par pod nadimkom Frabi putuje kroz ovu plesnu avanturu vrlo uspješno. Frano i Gabriela svojim su nstupom osvojili publiku i žiri te tako osigurali svoje mjesto u polufinalu. "Ti uvijek nas ostaviš da gledamo, uživamo i dovodiš me do toga da ne mogu više ni ocijeniti. Te podrške ti toliko dobro idu", zaključio je Igor. Za ovaj elegantni nastup od žirija su osvojili tri desetke i ukupno 39 bodova.

Da mu je veliki san otići na pozornicu Eurovizije prije samog nastupa otkrio je Marco Cuccurin pa je zbog teme emisije bio jako sretan. Na plesnom podiju Marco i Paula izveli su sambu prožetu orijentalnim elementima. "Samba je izgleda tvoj ples, ne vjerujem da sam to izgovorila", poručila je Franka. Dobre komentare pratile su i visoke ocjene te su od žirija osvojili 38 bodova.

 

U drugom dijelu eurovizijske večeri, plesnim parovima pridružili su se mentori povratnici, pa su gledatelji imali prilike vidjeti uzbudljive trio plesove, a podržali su ih i natjecatelji koji su u prethodnim emisijama napustili show. Bombastičan paso doble otplesali su Frano, Gabriela i Helena Naletilić, a Marco, Paula i Patrik Seretin izveli su dinamični cha cha cha. Emotivni lyrical koji su otplesali Maja, Marko i Helena Janjušević nikoga nije ostavio ravnodušnim, pa tako ni njih same. Za kraj, kako se pleše valcer u troje pokazali su Daria, Ivan i Damir Horvatinčić koji su svojom izvedbom zaokružili emisiju.

U polufinalu su ostala samo još četiri plesna para koja će u nadolazećoj emisiji izvesti čak tri plesa, a tko će se plasirati u finale showa ne propustite doznati u nedjelju na Novoj TV! 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju