Marco, Paula i Patrik plesali su cha cha cha.

Naš sljedeći mentor povratnik u showu je plesao s našom jedinom pobjednicom na Euroviziji Emilijom Kokić. Marcu je jako drago da ima još jednog mentora jer ima dvije osobe od kojih može učiti. Paula i Patrik imaju lijepe uspomene iz djetinjstva ispunjenog plesom. Marco i Paula da su mogli birati ples za trio to bi svakako bio cha cha cha.  

"Sve je bilo tako podizajuće. Paula imaš sreću uz ove dečke. Bili ste skladni, ovo mi je bilo nekako futuristički. Neka kao futuracha cha cha", istaknula je Larisa.

"Drago mi je vidjeti te uzemljenog za razliku od prošle cha che. Sada si tu lepršavu energiju opet kanalizirao u prave stvari. Tvoji pokreti su davali karakterističnu akciju za ovaj ples, to je bilo dosta čisto i za mene bez sumnje jedan najbolji cha cha cha", poručio je Marko.

"Ken i Barbie i Ken ulaze u lift. Imao si super trenutke, svo troje ozareni, ide ta cha cha, a onda na trenutak kao da se zabrineš. Ja krivim Cibocija, ali tehnički je ovo bila bolja cha cha od one nekoć", zaključio je Igor.

Od žirija su osvojili 38 bodova.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju