Pogledajte greške sa snimanja filma 'Divljaci na kotačima'.

Tim Allen, Martin Lawrence, John Travolta i William H. Macy nasmijat će vas do suza u komediji Wild Hogs, filmu za ljubitelje smijeha i motocikala. Njihova avantura na kotačima zabavit će ponajviše muški dio publike.

Skupina sredovječnih prijatelja odluči se osloboditi dosadnih rutina obiteljskih života i krenu na put motociklima. Iako su više naviknuti sjediti na kaučima ispred televizije nego na sjedalima motocikala, spremno prihvaćaju izazove na koje nailaze tijekom ovog putovanja koje će im donijeti više uzbuđenja nego što su očekivali, posebice kada se nađu na putu pravoj bandi motociklista koji nisu previše oduševljeni njima. Uz sve što će zajedno doživjeti, skupina „divljaka na kotačima“ iz predgrađa provest će se kao nikad u životu!

Harley-Davidson osigurao je motocikle za potrebe snimanja filma, a glumac Tim Allen pobrinuo se da se njegov posebno ističe i bude personaliziran.

Film je prvog vikenda zaradio 39 milijuna dolara, no producenti su već nekoliko dana kasnije dovedeni u nezgodnu situaciju. Naime, međunarodni motociklistički klub Hells Angels podigao je tužbu protiv američkog filmskog distributera Walt Disney Studios Motion Pictures zbog neovlaštenog korištenja njihova imena i loga.

Kako se fantastična četvorka zabavila na snimanju, pogledajte u videu.
 

Film Wild Hogs ne propustite ovog utorka  na Novoj TV! Više filmskih naslova koji vas očekuju ovaj tjedan potražite na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju