Mamma Mia, Kralj lavova, Briljantin, Footloose, Cabaret i La la land na podiju Plesa sa zvijezdama!

Nakon što smo prošle epizode svjedočili plesnoj borbi ispalih kandidata za povratak u show u kojoj su se za njega izborili Sonja i Gordan, ove nedjelje natjecanje ide dalje. Šestero parova plesat će po dva plesa, a tema devete emisije bit će mjuzikl.



Povratnici Sonja i Gordan quickstepom predstavit će mjuzikl 'Kralj lavova', a drugi ples koji će plesati bit će paso doble.

Zanimljivo će biti vidjeti kako će se u istim plesovima snaći i Slavko i Gabriela koji će također plesati paso doble, a na glazbu iz mjuzikla 'Cabaret' zaplesat će quickstep.

Josipa i Damir s plesom cha cha cha donijet će u studio dašak Grčke i hit mjuzikl 'Mamma Mia', a kao drugi ples plesat će jazz.

U liku Emme Stone i Ryana Gosliga, Viktorija i Marko zaplesat će slowfox na broj iz mjuzikla 'La la land', a nakon toga očekuje ih zanosna samba.

Marka i Elu čeka jive, a to će otplesati na poznatu pjesmu iz mjuzikla 'Footloose', dok će kao drugi ples izvesti slowfox.

Jive će također plesati i Ivan i Paula i to na glazbeni broj iz mjuzikla 'Briljantin', a u drugom plesu vidjet ćemo ih u izvedbi tanga.

Tko će od šestero parova osvojiti naklonost žirija i publike, ostaje nam tek doznati. Nakon što se ocjene žirija i glasovi gledatelja pretvore u bodove, dva najslabije plasirana para čeka plesni dvoboj.

Tko će najbolje uprizoriti određeni mjuzikl, tko će se za svoj ostanak boriti u plesnom dvoboju, a tko u tome neće uspjeti – ne propustite saznati ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV!

Show 'Ples sa zvijezdama' pratite nedjeljom na Novoj TV.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju