Zanimljivo, zabavno i do sada neviđeno! Oni zasigurno spadaju pod točke koje nikako ne pokušavajte kod kuće!

David Prajz i Tin Hadžiomerspahić dečki su koje osim prijateljstvo spaja i velika ljubav prema adrenalinu.Oni se bave rolanjem, ali ne običnim. David se bavi rolanjem desetak godina, a Tin, pazite sad, dvadeset godina! ''Najaktivniji smo roleri u Hrvatskoj'', pohvalili su se.

Međutim njihova vještina nije bezopasna, a ozlijede se događaju. David je ispričao kako se borio za život. ''U Mađarskoj sam pao nakon jednoga natjecanja i imao sam četiri operacije glave. Odmah sam tamo bio operiran. Proces oporavka bio je dug i mukotrpan'', priznaje.

Sljedeće logično pitanje bilo je je li tada razmišljao o prestanku bavljenja ovim ekstremnim sportom na što je David spremno odgovorio: ''Nakon prve operacije sam bio toliko ošamućen da sam cijelo vrijeme razmišljao o skate parku, trikovima i natjecanjima. Kada sam se vratio nakon druge operacije vratio na role bio sam bolji nego prije. Uspio sam odraditi trikove koje nisam znao jer sam u meditaciji bio u skate parku.''.

 

Svjesni su kako je ovo čime se bave opasno, ali ''to što taj sport nama u životu daje je nešto neopisivo. Rolerska zajednica je kao jedna velika obitelj'', zaključuje ovaj akrobatski dvojac.

Što li spremaju za nastup na Supertalentu, kakve će biti reakcije publike, a kakvi komentari žirija ne propustite u nedjeljnoj, šestoj po redu, epizodi šeste sezone Supertalenta!

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju