Na njegov pogled rijetko koja žena može ostati ravnodušna!

Holivudski glumac, Henry Cavill, javnost je osvojio svojom prvom, velikom ulogom u filmu Superman: Čovjek od čelika. Kasnije se Henry pojavljuje u filmovima: Šifra U.N.C.L.E., Batman VS. Superman, Liga pravde...

Nakon manje pauze Hanry Cavill ponovno dokazuje da je izvrstan glumac koji se može prilagoditi različitim ulogama. Cavill dobiva ulogu u poznatoj ekranizaciji akcijske videoigre, Witcher. Osim što u seriji izgleda neodoljivo, Henry je u seriji pokazao i svoju pomalo ironično-humorističnu stranu koja bi vas mogla iznenaditi.

 

U svojim intervjuima ovaj šarmantni glumac više je puta istaknuo da je ovisan o videoigricama, kazao je kako zna sjediti i igrati po nekoliko sati i to online igre u kojima priča s drugim ljudima, koji apsolutno nemaju pojma da igraju s poznatim holivudskim glumce. Kroz svoju glumačku karijeru ovaj zgodni britanac nije imao veće medijske ispade, imao je nekoliko ljubavnih veza, no nijedna nije završila brakom. 

 

37- godišnji glumac za sebe voli reći da on uvijek ima vremena za brak, u jednom intervjuu je istaknuo da je za njega brak ipak nešto posebno, također je rekao da mu je najveći zadatak i cilj u životu stvoriti harmoničnu i sretnu obitelj. Zasad Henry solira, a najveća mu je ljubav njegov ljubimac pas Kal.

 

Ovaj isklesani glumac kao dijete borio se s viškom kilograma i bio je žrtva nasilja u školi. Međutim, kada se posvetio sportu i promijenio prehranu, njegov život je dobio potpuno novi smisao. Najveću fizičku transformaciju Henry je napravio baš za ulogu u filmu Superman: Čovjek od čelika

 

Ovaj vikend imate priliku vidjeti kako se zgodni Henry Cavill snašao u napetoj akciji Šifra U.N.C.L.E. u kojoj se bori protiv zločinačke organizacije kako bi je spriječio u opasnom naumu i spasio svijet od velike katastrofe.

Film 'Šifra U.N.C.L.E' gledajte u subotu u večernjem terminu na Novoj TV! VIše filmskih naslova potražite na novatv.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju