Na njegov pogled rijetko koja žena može ostati ravnodušna!

Holivudski glumac, Henry Cavill, javnost je osvojio svojom prvom, velikom ulogom u filmu Superman: Čovjek od čelika. Kasnije se Henry pojavljuje u filmovima: Šifra U.N.C.L.E., Batman VS. Superman, Liga pravde...

Nakon manje pauze Henry Cavill ponovno dokazuje da je izvrstan glumac koji se može prilagoditi različitim ulogama. Cavill dobiva ulogu u poznatoj ekranizaciji akcijske videoigre, Witcher. Osim što u seriji izgleda neodoljivo, Henry je u seriji pokazao i svoju pomalo ironično-humorističnu stranu koja bi vas mogla iznenaditi.


U svojim intervjuima ovaj šarmantni glumac više je puta istaknuo da je ovisan o videoigricama, kazao je kako zna sjediti i igrati po nekoliko sati i to online igre u kojima priča s drugim ljudima, koji apsolutno nemaju pojma da igraju s poznatim holivudskim glumce. Kroz svoju glumačku karijeru ovaj zgodni britanac nije imao veće medijske ispade, imao je nekoliko ljubavnih veza, no nijedna nije završila brakom. 

Glumac za sebe voli reći da on uvijek ima vremena za brak, u jednom intervjuu je istaknuo da je za njega brak ipak nešto posebno, također je rekao da mu je najveći zadatak i cilj u životu stvoriti harmoničnu i sretnu obitelj. Zasad Henry solira, a najveća mu je ljubav njegov ljubimac pas Kal.


Ovaj isklesani glumac kao dijete borio se s viškom kilograma i bio je žrtva nasilja u školi. Međutim, kada se posvetio sportu i promijenio prehranu, njegov život je dobio potpuno novi smisao. Najveću fizičku transformaciju Henry je napravio baš za ulogu u filmu Superman: Čovjek od čelika.  

Imate priliku vidjeti kako se zgodni Henry Cavill snašao u napetoj akciji Šifra U.N.C.L.E. u kojoj se bori protiv zločinačke organizacije kako bi je spriječio u opasnom naumu i spasio svijet od velike katastrofe.

Film "Šifra U.N.C.L.E" gledajte u petak u večernjem terminu na Novoj TV! VIše filmskih naslova potražite na novatv.hr!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju