Zavirite u neobičnu misiju obitelji Miller

Ova je urbenesna komedija bila među 16 filmova koji su zaradili najviše novca 2013. godine, što ni ne čudi s obzirom na to da su scenarij i glumačka postava izvanredni. Pogledajte kako su se glumci Jason Sudeikis, Jennifer Aniston, Emma Roberts i Will Poulter snašli u pokušaju krijmčarenja droge!

David (Jason Sudeikis) je sitni diler koji se ne voli previše isticati. Kada ga napadnu huligani i ukradu mu sav novac i zalihu robe koju prodaje svojoj vjernoj klijenteli, nađe se u nemilosti svojeg dobavljača (Ed Helms). Kako bi mu nadoknadio počinjenu štetu, David je prisiljen prokrijumčariti veliku količinu droge iz Meksika. Međutim, svjestan je da sam ne može uspješno odraditi misiju, pa nagovori svoje susjede – ciničnu striptizetu (Jennifer Aniston), snalažljivu tinejdžericu (Emma Roberts) i naivnog štrebera (Will Poulter) – da mu pomognu i glume njegovu savršenu obitelj. Napravili su savršeni plan i zajedno kreću u nezaboravnu avanturu!

Will Poulter (Kenny) svakog je dana intenzivno slušao pjesmu 'Waterfalls' od TLC-a kako bi bez greške uspio odrepati pjesmu u filmu. S obzirom na to da se glumac smatra istinskim hip-hop fanom, sam je odabrao pjesmu koju njegov lik repa u filmu.

Make-up artisti su napravili prostetičku repriku glumčevih genitalija za potrebe snimanja scene u kojoj tarantula ugrize Kennyja za međunožje.

Jennifer Aniston u filmu glumi striptizetu. Vruće scene striptiza glumica je uglavnom odradila sama dok je dublericu imala samo za snimanje kadrova stražnjice.

Komediju "Obitelj Miller" pogledajte u petak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju