Večerašnja epizoda Supertalenta donosi razbijene tanjure, vrhunske vokaliste i opasne akrobate!

Da Supertalent pozornica spaja, ali možda i razdvaja pokazat će nastup oca i sina! Husanija i Mirza Malkoč dolaze iz Bihaća iz susjedne Bosne i Hercegovine.

Mirza je uz oca, Husaniju, već s 14 godina počeo svirati gitaru i pjevati. ''Shvatio sam da me gitara previše ne zanima, ali pjevanje mi je postalo strast'', objašnjava Mirza koji je samouk.

Njegov otac Husanija poručuje: ''Njegujem narodnu muziku Balkana i zemalja bližeg i daljeg okruženja, a u dosadašnjem radu snimio sam dva cd-a instrumentalne muzike na buzukiju.'', rekao je.

U glazbene vode večeras ćemo zaplivati i s natjecateljem Janom Samardžijom koji će nastupit će pjesmom Arsena Dednića ''Odlazim'', a za emotivne note pobrinut će se i Renata Grunwald

Poprilično zanimljivu točku izvest će Ivan Corneretto, gledateljima poznatiji kao član 'Bijelih udovica'.On će nastupiti talentom hipnoze, međutim, umjesto hipnotiziranja Davora Bilmana, hipnotizirat će samoga sebe!

Od plesača vidjet ćemo Criminalz Brejkerze – europske i višestruke državne prvake, ali i plesnu skupinu Dance Queen iz Kraljevice.

Natjecatelj Vjekoslav Škrnjug nastupit će pod pseudonimom Vjeko Bratte. ''Moja točka je u biti show. Ja sam rođeni showman'', najavljuje.

 

Adrenalin u ogromnim količinama priuštit će rolerski dvojac David Prajz i Tin Hadžiomerspahić koji kažu da su role unatoč brojnim ozljedama - njihov život.

Supertalent povratnik Marin Čačija, koji je prošle godine došao čak do finala sa plesnom partnericom Ninom Jugo ovoga puta nastupa sam.

Kako će se snaći u solo izvedbi ne propustite večeras od 20 sati na Novoj TV!

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta. 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju