Lanu, Hrvoja, Davida i Leona čeka test osjetila pa eliminacijski izazov!

Slatki tjedan završit će Stres testom. Igor Barberić je bio najbolji u prošlom izazovu te se tako spasio eliminacije. Andrej će objasniti preostaloj četvorki slatki izazov koji će biti prije samog Stres testa: „Naime netko od vas će nas napustiti, ide kući. No, nije sve tako crno već je šareno, a to ćete vidjeti u slatkom izazovu!


Pred kandidatima naći će se zvona ispod kojih će biti makroni. „Ispred vas se nalazi osam vrsta makrona čije ćete okuse morati pogoditi, a za vas ih je priredila vrhunska slastičarka Petra Jelinić!“ , reći će Ana te tom izjavom oduševiti Lanu. „Ovo je čista sreća, ja sam najveći živući fan Petrinih makrona!“, vesela će biti Lana i prisjetiti se kako je pojela sve Petrine makrone od pistacija kad je bila trudna. Za pogađanje okusa Leon, Hrvoje, Lana i David imat će tri minute. Pred kraj izazova Andrej će upozoriti kandidate: „Nemojte samo jesti, nego pišite“.


Rezultati Testa osjetila će biti sljedeći: Lana i David imat će točnih pet, Hrvoje četiri, a Leon tri pogođena sastojka. Između Lane i Davida vodit će se verbalni rat za pobjedu o ovom izazovu, no ipak će za dlaku Lana pobijediti, jer je pogodila i čime su makroni posipani. David će je prozvati štrebericom, a Lana će reći Dooksu da ne zna gubiti. „Pa normalno kad ova uči, bavi se drijenkom, kardamom i Lanica je pobijedila!“, sarkastično će reći Baby Dooks koji nije znao kakve su to namirnice drijenak i kardamom od kojih su bili napravljeni neki makroni na tanjuru.


Nakon Testa osjetila uslijed će prava borba za ostanak u Celebrity MasterChefu, u kojem će presuditi Lava cake, specifičan čokoladni kolač koji je izvana malo tvrđi, a iznutra mekši. Iako će biti pobjednica u prvom izazovu, Lana će morati sudjelovati u Stres testu, jedino što će ona imati dva pokušaja prezentiranja svog kolača. „Za pripremu Lava cakea imate tri šanse, tri porcije i odlučite koju ćete verziju dati. Čim procijenite da je kolač gotov, dignite ruke i mi ćemo doći kušati ga“, objasnila je pravila Ana.


Već u samoj pripremi ove osebujne slastice svi će imati problema. Lana će prepuniti kalup sa smjesom, Leon neće znati kako pripremiti kremu sa šest cijelih jaja i tri žumanjka kako piše u receptu, a Dooks će već svoj prvi Lava cake baciti u smeće.
Čiji će Lava cake biti najbolji te tko će u slatkom tjednu napustiti Celebrity MasterChef ne propustite saznati u epizodi Celebrity MasterChefa na Novoj TV!

Celebrity MasterChef gledajte od nedjelje do utorka u 22:35h na Novoj TV, a sve najnovije informacije saznajte već sada na masterchef.hr

Pratite Celebrity #MasterChefHRV i na društvenim mrežama:
o Facebook
o Instagram
o Twitter

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju