Deset finalista Supertalenta već je poznato, a večeras doznajemo kojih će im se dvoje pridružiti!

Posljednjih desetero kandidata od TOP 60 natjecatelja koji su zbog svog iznimnog talenta odabrani u polufinale od strane žirija, ove nedjelje borit će se za ulazak u finale.

Martin Kutnar, Step boys, Gabrijel Čačić, Scifidelity orchestra, Antonia Dora Pleško, Flipping arts, Pavao Anić, Nina i Marin, Emil i Mateja te Ritam zona desetero je već poznatih finalista Supertalenta, a nakon šeste emisije uživo dobit ćemo još dva imena koja će se boriti za titulu petog hrvatskog Supertalenta.

Za ulazak u finale ove nedjelje borit će se plesači, pjevači, a i oni kandidati koji su svojim neuobičajenim talentom zaslužili ulazak u polufinale. Od plesača vidjet ćemo plesnu grupu Sambastica, odnosno Centar plesa Split koja je u finale, unatoč negodovanju ostatka žirija, prošla zahvaljujući Davorovim stiskom zlatnog gumba. Hoće li u polufinalu opravdati Davorovo ukazano povjerenje, ostaje nam za vidjeti.


 

Ove nedjelje vidjet ćemo i mladu plesačicu Petru Krušelj te veselu i svjetleću skupinu Atome, koji su fascinirali žiri na audiciji i donijeli nešto sasvim novo u show.

Od pjevača vidjet ćemo iznimno talentirane Sestre Ramljak iz Međugorja za koje je Maja ustanovila da pjevaju božanskim glasom te jednako tako talentiranu Lorenu Bućan, koja je svojim vokalnim sposobnostima posebno oduševila Martinu.

Svakako će biti zanimljivo vidjeti i nastupe Ivana Stoiljkovića koji je sve fascinirao svojom nevjerojatnom sposobnošću lijepljenja magneta po sebi, kao i Miu Mrđenović s contact jugglingom.

Angelo Švec, mladi street workouter ovoga puta dolazi s pojačanjem, Karla i njezina prijateljica, kujica Kasia pokazat će nove trikove, a s vrlo opasnom točkom na motoru u studio stići će Dejan Špoljar

Ne propustite posljednju polufinalu emisiju Supertalenta i doznajte kojih dvoje kandidata će proći u finale showa!

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i YouTube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju