U anketi nam recite svoje mišljenje.

Svake nedjelje zvijezde i mentore u showu "Ples sa zvijezdama" očekuje novi izazov. U osmoj emisiji tako je bio plesni maraton u kojemu su parovi pokazali koliko su vješti u improvizaciji i koliko su plesnog znanja do sada stekli. Najuspješniji su bili Marco i Paula te osvojili najviše bodova iz tog izazova i popeli se na vrh bodovne ljestvice. 

Na začelju bodovne ljestvice ovoga puta našli su se Mario i Helena, Ana i Mario te Daria i Ivan koji se uz spašavanje žirija vraćaju natrag u plesne dvorane. U finalnom glasanju glasovi publike prevagnuli su u korist Maria i Helene, a svoj posljednji ples izveli su Ana Zaninović i Mario Ožbolt.

„Trebalo bi sambu izbaciti iz showa, to bi bilo najbolje“, našalio se Mario te dodao: „Hvala produkciji za još jednu sezonu i za ovu predivnu osobu koju sam upoznao, jedna od najdivnijih osoba u životu“. Riječi hvale za svog plesnog partnera imala je i Ana koja je poručila: „Htjela bih zahvaliti ovom prekrasnom mentoru, nije bilo lako, ali s plesom nastavljam i dalje. Hvala ti Mario što si me trpio, izvukao si ono najbolje od mene. Stekla sam prijatelja za život“.

U nastavku donosimo pregled svih nastupa, a vi nam u anketi odgovorite koji vas je najviše oduševio

Quiz Maker - powered by Riddle

Natjecanje dalje nastavlja samo šest parova, a u sljedećoj emisiji čeka nas i bitka parova koju ćemo na malim ekranima gledati već u nedjelju!

  

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju