Daria i Ivan u osmoj emisiji plesali su quickstep.

Oni su postali toliko dobri da im je čak i Ciboci počeo praštati. Oni su Daria i Ivan. Daria kaže da je tango prvi ples s kojim je stvarno bila zadovoljna. Ivan kaže da je jako kritičan prema Dariji, ali je i ona jako kritična prema sebi pa mu je lakše.  

"Vidim da si lijepo spojila glumačku aktivnost s plesnom aktivnošću i da uživaš u cijelom procesu. Što se tiče plesne izvedbe moram se dotaknuti toga da još uvijek imaš problem s rebrima jer ti jako strše van. No što set iče samog quickstepa bio je fluidan i sinkroniziran, no što mi se sviđa kod tebe je da si visinsku razliku između vas dvoje divno nadogradila i ta razlika se uopće ne vidi", poručio je Marko.

"Bili ste vrckavi, veseli, klizilo j esve lijepo. Ja bih pohvalila tebe jer kao da si dobila krila. Posebno mi se svidjelo jer si bila u prvom planu. Ivan te istaknuo da poaže tvoj talent, a on je bio tu podrška", istaknula je Larisa. 

"Meni se činilo kad ste zaplovili na početku to je bilo jako dobro, a tu i tamo pred kraj kao da se to pogubi. Tu si, prisutna si i uz skakutanje možeš zadržati taj žar, zadrži to do kraja", zaključio je Igor. Od žirija su za ovaj vrckavi ples osvojili 34 boda.

 

Prisjetimo se, Daria i Ivan prošle su nedjelje plesali tango za koji su od žirija osvojili 37 bodova. "Ja mislim da je ova izvedba jako, jako točno izvedena. Imala si sve, čisto si sve radila, pokrete si radila do kraja. Ipak se isplatilo s Emilom ići na tečaj", istaknula je Larisa nakon plesa.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju