Jesu li spremni proći kroz pakao?

Sam Worthington, Ralph Fiennes i Liam Neeson ponovno glume zavađene bogove u 'Bijesu Titana', u režiji Jonathana Liebesmana.



Deset godina nakon što je junački porazio čudovišnoga Krakena, Perzej, polubog i Zeusov sin, pokušava živjeti mirnim životom u ribarskom seocetu kao samohrani otac svoga 10-godišnjeg sina Helija.



Perzej ne zna da među bogovima bjesni borba za prevlast koja će zaprijetiti njegovu idiličnom životu.
Opasno oslabljeni manjkom ljudske odanosti, bogovi gube kontrolu nad zatočenim Titanima i njihovim divljim vođom Kronosom. Had (Fiennes) i Posejdon (Danny Huston) odavno su svrgnuli moćnog oca i ostavili ga da trune u ponoru Tartarusa, tamnice duboko u podzemlju.

Kad Had i Zeusov božanski sin Ares (Edgar Ramírez) sklope dogovor s Kronosom o zarobljavanju Zeusa, Perzej se ne može othrvati vlastitoj prirodi.

Snaga Titana raste, a pakao se počinje širiti zemljom. Perzej traži pomoć Kraljice Andromede (Rosamund Pike), Poseidonovog polu-božanskog sina Argenora (Toby Kebbell) i palog boga Hefesta (Bill Nighy) i hrabro se upušta u podzemlje ne bi li spasio Zeusa, svrgnuo Titane i spasio čovječanstvo.



Perzej ubrzo saznaje da ga to što je polučovjek čini jačim od bogova...
 
 

Akcijski film 'Bijes Titana' ne propustite pogledati u subotu u večernjem terminu na Novoj TV! Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju