''Najbolji biraju najbolje!''

Četvrtu godinu za redom Jutarnji list dodjeljuje nagradu Zlatni Studio – za televiziju, film, radio, kazalište i glazbu, a Nova TV ove godine ima osam nominacija.

Pod motom ”Najbolji biraju najbolje”, nagradu dodjeljuju čitatelji, a za Zlatni studio konkuriraju najbolja ostvarenja i osobe po kategorijama za djela ostvarena u razdoblju od 11. prosinca 2020. do početka siječnja 2021.

Žiri, sastavljen od televizijskih, filmskih, radijskih, kazališnih i glazbenih profesionalaca, nominirao je do pet najboljih ostvarenja ili osoba u svakoj od ukupno 19 kategorija, držeći se pri svom odabiru kriterija kvalitete, originalnosti, rezultata, ali i popularnosti kod publike.

Nova TV ove je godine zastupljena u šest kategorija. U kategoriji TV voditeljica/voditelj nominirani su Ivana Paradžiković i Frano Ridjan.

U kategoriji TV novinarka/novinar Nova TV također ima dvije nominacije – Ana Malbaša i Andrija Jarak.

Za TV emisiju nominiran je magazin ”Provjereno”, u kategoriji domaća TV serija – ”Dar Mar”, dok je u kategoriji Reality show nominirana ”Farma: more i maslina”. Nominaciju u kategoriji TV zabava ima show Tvoje lice zvuči poznato”.



Osim njih nominirana je i naslovna pjesma serije ”Dar Mar” – ”Neće nas zauvik bit” u izvedbi Petra Graše u kategoriji Pjesma, glumac Goran Navojec, ujedno i član žirija u showu ”Tvoje lice zvuči poznato” u kategoriji Najbolji glumac za ulogu u filmu ”Mare” te Ana Begić, glumica u seriji ”Dar Mar” u kategoriji Najbolja ženska uloga za ulogu u predstavi ”Idiot” (HNK Zagreb).

Glasovati se može putem portala Jutarnjeg lista ili kupona objavljenih u prilogu Studio, tijekom dva biračka kruga nakon kojih slijedi veliko finale.

Dodjela nagrada održat će se u direktnom prijenosu na HRT1 20. veljače 2021.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju