Ove nedjelje na Novoj TV!

U prvoj epizodi osme sezone Supertalenta, koja gledatelje očekuje već ove nedjelje, vidjet ćemo deset raznovrsnih točki koje će zabaviti, oduševiti, šokirati i nasmijati žiri i gledatelje, a koje od njih će dobiti prolaz u daljnje natjecanje ostaje nam tek za vidjeti.

Ova i prethodna godina, obilježene pandemijom, bile su poprilično izazovne za brojne skupine i klubove, no da upornost i prije svega ljubav prema svom talentu ne poznaje granice dokazat će brojni natjecatelji koji su odlučili stati na najpoznatiju pozornicu svijeta. Jedni od njih su i plesna skupina PK Korak iz Čakovca koja će se predstaviti koreografijom koja je nastala za vrijeme karantene, osmišljena u dnevnom boravku kada im nije bilo moguće sastati se u dvorani i vježbati. ''U trenutku kada smo počeli trenirati online jer nam je zabranjen ulazak u dvorane, ja sam shvatila da sva ta lica koja toliko žive taj ples, žive trenutno taj ples u svojim dnevnim sobama i bilo mi je nekako prirodno iskoreografirati takvu točku'' kazala je voditeljica plesne skupine. Svoje plesno umijeće u prvoj epizodi prezentirat će i Sarajka Azra Grljević koja će se predstaviti orijentalnim plesom.

Atmosferu u studiju zažarit će 11- godišnji Fabijan Kovačević koji će nastupiti s vlastitim bećarcem naziva ''Ružo ružice''. Fabijan je jedan veseo jedanaestogodišnjak koji obožava sve slavonsko – pjesmu, tradiciju, poljoprivredu, konje, instrumente, običaje. Veseli se svom nastupu na Supertalentu, nije ga strah žirija, a smatra, kako kaže, da bi se s Majom mogao „skompati“. Iz Slovenije dolazi simpatični boy band Polkaholiki koji nastupom u Supertalentu planiraju pokoriti hrvatsku publiku, a koliko strastveno voli glazbu pokazat će Lucija Šarčević koja dolazi iz Prozor Rame iz Bosne i Hercegovine. Od pjevača i glazbenika vidjet ćemo još i bračni par Romana Brnada i Biancu Kolompar koja će supruga pratiti na violini.

Uzbudljiv nastup priredit će TKD Marjan, naš najuspješniji taekwondo klub, s najviše svjetskih, europskih i olimpijskih medalja. Može se pohvaliti s 5 olimpijskih medalja (sestre Zaninović, Toni Kanaet, Matea Jelić), 11 svjetskih i 61 europsko odličje, 42 puta su bili ekipni prvaci Hrvatske i imaju 180 položenih crnih pojaseva. Matan Vukčević dolazi iz Podgorice, a žiriju će se predstaviti brzim slikanjem. ''Ja sam netko tko je čitav svoj život dao slikanju i netko tko i dan danas kaže sebi ima još prostora, ima još vremena..'' objašnjava Matan. U svijet iluzija žiri i gledatelje uvest će mađioničar Staneli, rodom iz Bosne i Hercegovine za kojim luduje cijela Skandinavija. S 14 je godina, kako priča, pobjegao od kuće i od tada svoj život posvećuje mađioničarskim trikovima. Iz cirkusa u Supertalent stiže i Brazilka Luana Cayres, kći brazilskih glumaca koja je odlučila ostaviti svoj lagodan život i upustiti se u cirkusku avanturu. ''Moj nastup je jako opasan, ne pokušavajte ovo kod kuće!'' upozorava Luana.

Novu sezonu "Supertalenta" pogledajte u nedjelju u 20:15 na Novoj TV!

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju