Napetosti ne manjka

U seriji "Oproštajno pismo" ni ovoga tjedna nije nedostajalo napetosti, ali i zanimljivih trenutaka. U nastavu pogledajte pet najuzbudljivijih trenutaka.

1. Mehemet je svima otkrio da su Alanur i Zija nekada bili u vezi 

Mehmet je okupio cijelu obitelj iznenađen onime što je saznao. Pred svima je otkrio da su Alanur i Zija nekada bili zajedno ni ne znajući da je on gotovo posljednji saznao. 

2. Seher saznaje za još jednu Hatidžinu izdaju

Seher je ljuta jer je saznala da je Hatidže snimila njihov razgovor u kojem Seher priznaje da je ona napisala pismo. Odlučila je napasti Hatidže.

3. Mehmet nalazi novi trag vezano za nesreću 

Mehmet je dobio paket od Hakana. U kutijici je Seherina narukvica koja je nađena u atuomobilu nakon nesreće. Mehmet ne želi vjerovati da je njegova majka upletena u ubojstvo.

4. Mahmutova obitelj došla je upoznati Alanur

Kad Mahmut s obitelji dođe k Beste, odmah se vidi da njezina i njegova obitelj žive u različitim svjetovima. Alanur veoma brzo vrlo otvoreno da do znanja da brak između njih dvoje nije dobra ideja.

5. Nevzat i Hatidže pripremaju spačke

Nezvatova žena slučajno otkrije da su Nezvat i Hatidže surađivali kako bi se riješili Asli. To im je donijelo velike nevolje, uz sve to Nezvat se osjeća loše jer je izdao Seher.

Seriju "Oproštajno pismo" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode gledajte prije emitiranja na Novoj Plus.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju