Samozatajna Beste

Hazar Motan trenutno gledamo kao samozatajnu i emotivnu Beste u seriji "Oproštajno pismo". Unatoč tome što joj neke životne situacije teško padaju, u svemu ostaje vrlo mirna. Takva je i u stvarnom životu.

Svom je pitomom karakteru prilagodila i život za koji kaže da je običan i jednostavan.

"Vježbanje, kuća, slikanje i posao, to je to. Jako volim vrijeme provoditi kod kuće", ističe Hazar. 

O ljubavnom životu ne voli govoriti, ali nikada ne skriva svoju ljubav prema ljubimcu Bobu. Ona život dijeli na godine prije i godine poslije njega. Ljubav koju pružaju životinje smatra drugačijom i posebnijom te kaže da ju je Bob učinio nježnijom, odgovornijom, punom ljubavi i empatije. 

Hazar jako voli provoditi vrijeme sama i to smatra privilegijom. Slušanje, čitanje ili slikanje hrane ju te joj pomažu da bolje dešifrira život. Sve se to u konačnici održava i na njezine odnose. 

Teško je ne se složiti da je Hazar jako lijepa, a ima i zavidnu liniju. Već pet godina trenira pilates, a od malih se nogu bavi nekim sportom. Gotovo nikada ne jede u restoranu ili na setu, već uvijek nosi hranu sa sobom gdje god išla.

"Kad god izađem, uvijek imam torbu s hranom. U mom autu uvijek možete naći nešto kao salatu ili voće u staklenim posudama."

Da je gluma njezin životni put otkrila je nedugo nakon što je diplomirala na Odsjeku za komunikacijski dizajn. Zahvaljujući njezinoj majci, od malena je bila upoznata za svijetom iza i ispred kamere. Ipak, gluma ju je uvijek posebno privlačila. 

"Biti netko drugi, razmišljati kao netko drugi, kretati se, osjećati empatiju i drukčije osjećaje... Svi su me ti osjećaji uvijek hranili."

Seriju "Oproštajno pismo" ne propustite pratiti od ponedjeljka do petka na Novoj TV! Nove epizode gledajte prije emitiranja na Novoj Plus.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju