Ono što oni izvode na pozornici malo tko bi se usudio. Oni su akrobati, najbolji prijatelji, a ljubav prema adrenalinu dovela ih je u finale Spertalenta.

Luka Avguštin i Timotej Nuč zanimljivi su, domišljati i nevjerojatno talentirani. Sa audicije ih pamtimo kao dečke koji su došli sa raštimanim gitarama, a sa polufinala kao dvojac koji je skočio sa visine od dva i pol metra i doskočio direktno u finale.

Imamo više akcije i bolje trikove. Želimo se predstaviti na nov način. Akrobacije koje ćemo izvesti na pozornice radili smo i prije no važno ih je dobro uklopiti da to izgleda što bolje'', rekao nam je Luka prije nastupa.

Iako nisu imali puno vremena za pripremu svojim su nastupom sve zapanjili. Do posljednjeg trenutka sve su držali u velikom šoku, a hoće li im to biti dovoljno a titulu pobjednika ostaje nam za vidjeti.

Kako vam se svidio nastup ovog nevjerojatnog akrobatskog dvojca podijelite s nama u anketi!

Kada vam je akrobatski duo Flipping art bio opasniji?

glasova:

Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju