Pogledajte sočne zanimljivosti sa snimanja filma "Ovisna"

Uspješna poslovna žena Zoe Reynard (Sharon Leal) naizgled ima sve – savršenog supruga (Boris Kodjoe), dvoje krasne djece i zavidnu karijeru. Međutim, iako njezin život na površini izgleda savršeno, Zoe ne može odoljeti tajnim iskušenjima.


 
Kao glavni krivac za Zoein dvostruki život pojavljuje se zgodni Kubanac Willaim Levy. U filmu utjelovljuje fatalnog slikara Quintona, a glumac i u stvarnom životu izaziva iskre. Naime, Levy je 2011. imao glavnu ulogu u spotu pjevačice Jennifer Lopez.

 

Kemija između glumca i pjevačice bila je vrlo snažna, a glumac se suočio i s optužbama da je upravo on razlog zbog kojeg se Lopez razvela od pjevača Marca Anthonyja.Časopis People Levyja je 2006. godine proglasio najzgodnijim neženjom, a ranije su ga uvrstili i na popis 50 najzgodnijih muškaraca.

" />

Osim fizičkog izgleda od kojeg ženama često zastaje dah, glumac je poznat i po svom humanitarnom radu. Svoje slobodno vrijeme često provodi u popravljanju kuća siromašnih obitelji diljem Meksika. Glumac je poznat i ulogama u seriji "Pobjeda ljubavi" i "Oprezno s anđelom". .

Kako je izgledalo snimanje filma pogledajte u videu.

Film "Ovisna" ne propustite u petak večernjem na Novoj TV

 

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju