U nedjeljnoj emisiji Supertalenta imali smo priliku čuti anđeoske glasove naših kandidatkinja. Ima li mjesta za sve u polufinalu?

Druga emisija Supertalenta dokazala je kako ovaj natjecateljski tv format ruši predrasude, pokazuje nikad viđene talente i priređuje zabavu za cijelu obitelj, a to brojke i dokazuju.

Natjecateljica koja se posebno istaknula svojim pjevanjem je Matea Bošnjak koja dolazi iz Viteza. Matea se predstavila pjesmom Bonnie Tyler ''I Need a Hero''. Prijateljica Ana bila joj je pratnja na klaviru.

''Često nastupam sa svojim bendom. Ovaj nastup bio mi je drugačiji jer je tu i žiri koji je publika koja ocjenjuje. Ovo nije igra, u pitanju se prolazi, kao leveli. Svaki put je sve teže i teže'', rekla je Matea koja je dobila četiri ''DA''.

 
 

Kako bi nadogradila svoje glazbenog obrazovanje pohodila je privatne sate, učila svirati gitaru i klavir te je upisala srednju glazbenu školu. Kaže kako voli pjevati sevdah u sjećanje na svog djeda, a sevdah je čista emocija za nju. Svojom glazbom želi povezati ljude unatoč njihovim razlikama. 

Osim nje u nedjeljnoj smo epizodi imali priliku čuti i Sestre Ramljak čiji je nestvaran nastup sve ostavio bez teksta. Žiri se oduševio, a pozitivnih komentara nije manjkalo. ''Ja sam preoduševljenja. Ti kad pjevaš, to je neki božanski glas. Ja ne znam kako se to dogodilo. Ne znam kako mi za tebe već nismo čuli i zašto se ovaj nastup nije dogodio prije'', rekla je Maja Šuput.

Sestre Darija i Ana Marija samouke su glazbenice, a obje sviraju i po više instrumenata. Duhovnost im je vrlo važna te često pjevaju religiozne pjesme. ''Religija je način života. Živimo na način kako to evanđelje propovijeda'', rekla je Ana Marija na što se Darija nadovezala: ''Nekad ne možeš riječima reći ono što možeš iznijeti pjesmom, a kada pjevam duhovnu glazbu imam osjećaj kao da ja ne pjevam''. 

Glasujte čija vam je izvedba bila bolja! 

Tko vas se više dojmio?

glasova:

Hoće li do kraja Supertalenta biti glazbenika i glazbenica koji će moći parirati ovim moćnim glasovima doznat ćemo već sljedeće nedjelje od 20 sati na Novoj TV. Do tada Supertalent pratite na službenim Facebook, Instagram i You Tube stranicama. Na službenoj stranici Supertalenta svakodnevno pratite sve novosti, pogledajte više fotografija i video sadržaja o vašim omiljenim kandidatima.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju