Audicija na Supertalentu za njega je neslavno završila, no on se smatra pobjednikom samim time što je došao.

Njegov je nastup izazvao zanimljive reakcije žirija. Ime mu je Elvis Nukić, a on je Bosanac iz Slovenije na hrvatskom Supertalentu koji je pjevao pjesmu na španjolskom jeziku!


 

Predstavio se pjevanjem ''Tempere'' od Cubisma, iznad njega su zasvijetlila četiri X-a. ''Jao meni!'', bio je prvi komentar Maje Šuput, no ovaj je natjecatelj veselo doviknuo: ''Probali smo! Dali smo sve od sebe. Hvala lijepo.''

Elvis kaže da su njegove najveće ljubavi pjevanje i gluma, no okušao se u modelingu, ali i u voditeljstvu. Za svoju Supertalent točku od svega toga ipak je odabrao pjevanje.

Najbolje zanimanje za Elvisa je...

glasova:

''Elvis, mislim da najviše šanse imate sa vođenje. Imate glas i ja vas vidim kao najavljivača borbi'', poručio je Davor Bilman. Međutim, Maja se s njim nije složila.

''Vi bi bili izvrstan animator u hotelu, vjerujte Vi meni! Vi ste taman u toj granici kada bi vas i neka koka mlada pogledala, ali svaka baka će vas škicati!'', prognozirala mu je Maja.

 

Martina ga je upozorila da bi trebao više biti samokritičan s čime se složio i Janko. ''Ja što sam bio tu i nastupio to je već za mene pobjeda.'', rekao je Elvis i zahvalio se na komentarima.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju