Stojevi, preskakanje i okretanje samo su dio vještina od kojih nam zastaje dah, a u nedjeljnom Supertalentu izvest će ih akrobatski duo.

Aleksandar Bošković i Filip Kostić prijatelji su koji jedan u drugoga imaju beskonačno povjerenje, jer da nemaju zasigurno se ne bi usudili izvoditi ovako nešto…Aleksander je instruktor akrobatske grupe USB, a Filip je član te iste grupe. Njihova akrobatska grupa ima 14 članova, a kako nam kažu većina od njih uvijek je spremna nastupiti.

Iako je razlika u godinama između njih dvojice, ali između i njihovog bavljenja akrobacijama obojica su suglasni u jednome. ''To je naš život'', kažu. 

''Ovo je stil života i željeli bi imati prihode od toga. Za sada ne možemo živjeti od toga, ali imamo puno srce, dušu i jako puno dobre energije, a to nam je trenutno važnije od novca'', zaključuju.

Otkrili su kako svaki dan vježbaju, a treninzi su im raspoređeni po treninzima snage i vještine. Koliko će toga pokazati na pozornici Supertalenta ne propustite ove nedjelje od 20 sati na Novoj TV.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju