Drugi nastavak komedije o ljutom ženskom rivalstvu

Samozatajna i nepopularna maturantica Jo živi svoj život daleko od drugih. Životni moto joj je ne miješati se u tuđe poslove te tako izbjeći gnjev „Plastičnih“. No, kad njihova predvodnica Mandi provocira kolegicu, shvaća kako je došlo vrijeme da im netko stane na kraj. Cijela škola biva uvučena u svađu te se Jo sprema uzvratiti udarac Mandi i „Plastikama“.

Tim Meadows, koji glumi ravnatelja Duvalla, jedini je preostali član postave prvog nastavka filma 'Opasne djevojke'.

Glumice Maiara Walsh i Claire Holt glumile su u popularnoj američkoj seriji 'Vampirski dnevnici'.

Paramount je Tini Fey u više navrata nudio da napiše scenarij za drugi nastavak, no ona je to odbila. Tina Fey je s prvim nastavkom filma odradila odličan posao. Iako je izašao prije mnogo godina, film 'Opasne djevojke' i dalje slovi kao jedan od boljih te se smatra 'modernim klasikom'.

Upravo je on pomogao u karijeri danas uspješnih glumica Rachel McAdams i Amande Seyfried, a Lindsey Lohan smjestio među filmske zvijezde.

Zanimljiva je činjenica da radnja jednog tinejdžerskog filma poput ovog nije fokusirana na muško-ženske odnose ni ljubavne zavrzlame već se vrti oko rivalstva među djevojkama.

Kako je izgledao prvi susret Jo i vođe 'Plastičnih' Mandi pogledajte u videu. Ostaje za vidjeti kako će se njihov odnos razvijati tijekom filma i hoće li Jo uspjeti nadmudriti 'Plastične'.

Komediju 'Opasne djevojke 2' ne propustite pogledati ove subote na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju