Žiri Supertalenta ima štošta za poručiti kandidatima, no i oni imaju poruke iz backstagea – ne propustite doznati kakve!

U večerašnjoj epizodi Supertalenta očekuje nas pregršt zanimljivih kandidata, ali i jako puno dobre zabave koju ne želite propustiti!

Talentom sviranja na harmonici predstavit će se 26-ogodišnji Samir Nurkić koji se od malena bavi glazbom. ''Harmonika ne poznaje ograničenja!'', tvrdi Samir i dodaje: ''Prijavio sam se na Supertalent da pokušam prenijeti svoju viziju harmonike 21. stoljeća i pokazati njezine mogućnosti.''.

Uz njega na pozornici Supertalenta imat ćemo priliku vidjeti i dva beatboxera - Valentina Zeca koji će nakon prošlogodišnjeg nastupa pokušati pokazati žiriju koliko je napredovao te Damira Mašića koji se beatboxom počeo baviti nakon što ga je vidio na Supertalentu.

Za glazbeni dio večeras će se pobrinuti čitav spektar glazbenika među kojima su dvije dame i dva mladića. Adna Šestić iz Zenice predstavit će se pjesmom Josipe Lisac, dok se Jelena Jakus odlučila za pjesmu iz širokog repertoara Maje Šuput koja je ujedno i u žiriju.

Elvisa Nukića iz Kraškog uz pjevanje zanima i gluma i voditeljstvo, a u njegovoj ćemo izvedbi čuti pjesmu ''Tempera'' od Cubisma i to na španjolskom jeziku.

Za dobru zabavu zasigurno će se pobrinuti i Dino Radosavac iz Vrbovskog koji preko tjedna radi kao konobar, a vikendom nastupa kao pjevač.

''Cure vole kada im ja pjevam, pogotovo na uho!'', otkriva Dino koji će otpjevati Tošinu pjesmu.

U svijet iluzije gledatelje će odvesti natjecatelj Andrej Škedel, a plesne korake pokazat će članice Cheerleading kluba Lana i mađarska grupe Varidance.

Večeras će u Supertalentu nastupiti i 79-godišnja Vanja Andriollo koja će se predstaviti plesom. ''Kizomba mi je spasila život'', rekla je Vanja koja će na Supertalentu plesati s kolegom Ozyjem Shineom.

Sve nastupe i najnovije informacije pratite na službenoj stranici Supertalenta.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju