Njihova kći misli da joj tata radi u uredu

Emily Blunt i John Krasinski u braku su od 2010. godine. On je zvijezda serije "The Office", a ona je moderna "Mary Poppins". Zajedno su zvijezde filma "Mjesto tišine" u kojem igraju glavne uloge oca i majke peteročlane obitelji. 

U stvarnom su životu roditelji dviju djevojčica i život im zasigurno nije strašan kao u ovom filmu. Dapače, bračni par izgleda kao da zaista živi sretnim životom bez previše drame, zbog čega su jedan od omiljenih hollywoodskih parova. 

Blunt i Krasinski ispričali su u intervjuu za "Entertainment Weekly" kako im je bilo po prvi puta zajedno glumiti u filmu, a dotakli su se i zasebnih karijera u kojima su jedno drugome velika podrška:

John priznaje da je Emily cool parent u njihovom kućanstvu jer se nije lako natjecati s Mary Poppins. U "Late night showu sa Stephenom Colbertom" ispričao je anegdotu u kojoj je njegova kći bila uvjerena da on radi u uredu zbog obožavatelja koji mu je na ulici prišao i rekao mu da ga zna iz "Ureda":

U filmu su svijet zauzela slijepa stvorenja s izoštrenim čulom sluha, koja na najmanji mogući šum odmah napadaju smrtonosnom silom. Majka (Emily Blunt), otac (John Krasinski) i njihova djeca nalaze se u opasnosti.

Znajući da čak i najmanji šapat ili korak može donijeti smrt, pronalaze način da zaštite svoju djecu dok očajnički traže način da uzvrate udarac. Sve se stoga odvija oko jednog bitnog pravila - kreći se pažljivo i nikada ne stvaraj nikakav zvuk, pa čak ni najmanji šum. Ako te čuju, ulove te.

 

Film "Mjesto tišine" ne propustite pogledati u petak u večernjem terminu na Novoj TV. Više filmskih naslova potražite na novatv.hr.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju